ПРОСТРАНСТВО И ИНТЕРИОР – тенденции 2017

Единствена по рода си – изложбата, която е трайна част от Salone del Mobile Milano, колекцията Space&interiors се занимава с концепцията за „лекота“ при довършителните детайли и материали, които са в основата на съвременния живот.

След успешен дебют, който привлича повече от 8000 професионалисти (включително 30% от отвъд океанските държави), това събитие се завръща отново и се фокусира върху последните архитектурни детайли. Този път се провежда в сърцето на миланския дизайнерски квартал Brera и представя различни покрития, подове, плочки за баня, врати и интериорни детайли за довършване, всичките част от бранда Migliore + Servetto Architects.

Форумът за интериорен дизайн се фокусира върху ниши, които привличат вниманието на дизайнери и архитекти.

Това събитие е тясно свързано с DesignWeek в Милано.

Голяма част от елитните посетители присъстваха на това събитие и миналата година и са свидетели на важната роля, която има тази изложба. Тя е като магнит за професионалистите, които искат да наложат своите проекти, нови идеи и продукти.

Мястото, на което това събитие се провежда, е в подножието на Diamond кулата в сърцето на дизайнерския квартал на Милано. Докато Salone del Mobile Milano се фокусира върху вече готовия продукт, колекцията Space&interiors изследва най-добрите постижения.

При влизането им в залата на изложбата, посетителите изпитват чувството, че са в приказка, която ги превежда през различните му части. Щандовете, които са включени в плана на изложбата, създават динамична и гостоприемна атмосфера, която е идеална за сериозни делови срещи. А докато чакат за отделна стая, потребителите се наслаждават на всеки продукт, който със своята сензорна инсталация, получава полагащото му се внимание.

Изложбата с името „Absolute lightness“ е място, в което се включа интерактивен цифров дисплей, който подчертава значението на лекотата на модерните архитектурни материали и решения.

Колекцията Space&interiors2017 отново е място за срещи и семинари с куп полезна информация. Специална стая с име „Archicocktails“ е мястото, където посетителите могат да обсъдят най-новите тенденции в сферата на строителството, както и водещите имена в сферата на архитектурата и дизайна.

Източник: Магазин за баня – Keramobg.com