Колибри издава две нови книжки за Спонджбоб

Най-добрият готвач сред анимационните герои се завръща с две невероятно забавни  нови книжки от Колибри. Вижте с какво ще ви изненада Спондж Боб този път.

„Спондж Беглец!“ (56 стр., цена: 7.90 лв.) е супервесела книжка с тесте карти за малчуганите. Съдържа две кратки истории – „Криминална вълна” и „Дремеш, значи губиш”. В „Криминална вълна” Спондж Боб с ужас открива, че е разорен. Двамата с Патрик решават да вземат назаем един балон, но докато си играят с него, той се пука! В „Дремеш, значи губиш” главен герой е катерицата Санди. Зимният й сън наближава, а тя има толкова работа за вършене. На всичко отгоре й остават само 168 часа за забавления… Санди решава, че трябва да прекара една страхотна седмица в игри заедно със своя приятел Спондж Боб.

„Частни детективи“ (32 стр., цена: 5.00 лв.) е страхотна книжка за оцветяване за всички, които обичат илюстрациите! Както знаете, Спондж Боб и охлювът Гари са големи приятели. Гари винаги е готов да помогне на Спондж Боб. Но една сутрин Спондж Боб отваря очи и какво да види: Гари е изчезнал! Спондж Боб открива следи от фъстъчено масло и се втурва да залови похитителя. Ще успее ли Спондж Боб Квадратни Гащи да намери своя приятел?

„Спондж Боб Квадратни Гащи“ е американски анимационен сериал, създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм. Съдържанието на книжките за най-прочутата гъба в света следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран канал Никелодеон, които стоят и зад знаменитата серия за Дора Изследователката, е сред най-популярните и обсъждани детски поредици през последните години.

Спондж Боб Квадратни Гащи е пухкав, жълт и порест и прави най-вкусните ракбургери. Освен че е майстор готвач в „Хрупкавият рак”, Спондж Боб няма равен в правенето на балончета. Приключенията му в подводния град Бикини Ботъм са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за деца на възраст от 3 до 10 години.

 

 

Публикацията е част от кампанията на Вевести.бг „Нещо за четене срещу неграмотността“.