Ана Баракова подкара Порше Кайен. Паркира неправилно в мол

Ана Баракова2
Снимка: bTV

Независимият депутат Ана Баракова бе засечена да паркира автомобила си неправилно в столичен мол, съобщи bTV.

На предното стъкло на спряното извън очертанията Порше Кайен стои поименният стикер на Баракова.

По правилник пропускът дава право на народните представители да паркират безплатно на паркоместа пред двете сгради на парламента.

Ана Баракова 1
Снимка: bTV

От снимките се вижда, че Поршето на Баракова е паркирано непосредствено до входа към търговската част, докато на самия паркинг има достатъчно празни места.

Преди седмица сутрешният блок „Тази сутрин” показа как депутатът от „Атака” Миглена Александрова паркира автомобил със служебен стикер на тротоара.

За да се оправдае, тогава тя обясни, че пропускът е неин, но не тя управлява въпросната кола. Според правилника на парламента обаче пропускът не може да бъде преотстъпван на трети лица, уточнява bTV.

Ана Баракова
Снимка от фейсбук профила на Ана Баракова.

Очакваме коментар и от Ана Баракова.

 

3 Comments

 1. Уважаеми гласоподаватили,
  Автомобилът Порше Кайен с регистрационен номер СА 56 56 НС не моя собственост. Снимката е правена на 21.02.2015, когато имах ангажимент с гласоподаватели, които ме излъчиха да ги представлявам от Пловдивски избирателен район във въпросния търговски център- Мол Парадайз. Не съм била на шопинг, нито съм паркирала неправилно, тъй като имах уговорка с охранити от Мола да паркирам извън очертаните места за неограничено времи във връзка с ангажимента ми с моите гласоподаватели. Моля медиити да не спекулират със снимката на джипа ми и с пропуска. Джипа ми е предоставен за временно ползвани и поради тази причина докато го шофирам съм длъжна да постая обозначение, че джипа се управлява от Народин представител.
  Искрено Ваша,
  Ана Баракова
  Независим Депутат от 43-то НС

 2. ПОНЕЖЕ СЕ ОТЦЕПИ САМА КАТО НЕЗАВИСИМА И СЕГА ОНИЯ ПЕДАЛИ ПРИТИСКАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ КОИТО СА НА ПОДЧИНЕНИЕ НА ПЕЕВСКИ ДА Я ПРЕСЛЕДВАТ НАВСЯКЪДЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ДЕПУТАТСКОТО МЯСТО…..
  БРАВО НА АНА БАРАКОВА….НИКАКВО ОТСТЪПВАНЕ НА МЯСТОТО НЕКА СИ ТЕ СЛЕДЯТ ЖУРНАЛЯТА….НЕ ИМ ДАВАЙ НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ….ДА СИ ЕБАВАТ МАЙКАТА ПРОСТА И ТЕХНИЯТ ЛИДЕР И ШЕФ СЪЩО…..

Коментарите са ограничени.