Валентин Радев: Няма да даваме повече информация за отвлечения Адриан Златков

Адриан Златков Снимка от профила му в Инстаграм

Реално имаме заложник, коментира Младен Маринов

Няма да даваме повече информация за отвлечения Адриан Златков, за да не се пречи на разследването. Това обяви на брифинг в МВР вътрешният министър Валентин Радев, цитиран от bTV.

„Трябва да се спазва хигиена в разследването , защото има заложник. Целта е да запазим здравето и живота му”, допълни главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той уточни, че психолози работят с близките на отвлечения мъж.

Реално имаме заложник, което изисква да се преценява каква информация изтича в общественото пространство по отношение на разследването, заяви на брифинг в сградата на министерството Младен Маринов, цитиран от БТА.

Той допълни, че разследващите работят по всички възможни версии свързани по случая и няма факти, които да изключват някоя от тях.

Към момента се знае, че 25-годишният Златков е в неизвестност. Колата му е била намерена в село Герман заедно с лични вещи в нея. Той е син на бизнесмен, притежаващ автокъщи в София.

Ръководството на МВР помоли всеки, който има информация, дори и незначителна по случая, незабавно да я предостави на полицията. Също така отправи апел към медиите да не търсят повече информация. Главният секретар на МВР допълни, че към момента няма свидетели, които да дадат информация дали към Златков са прилагани насилствени действия.