Астро Луна написа книга за привличане на любов и благосъстояние

От векове най-ценното и красиво нещо, което обединява хората, е любовта. Създадени сме, за да обичаме и да бъдем обичани. Всички знаем поне по една велика история, която ни вълнува нощем и която желаем да преживеем, а най-хубавото, което може да се случи на човек, е да намери своята половинка, с която да продължи житейския си път. Някои хора успяват, други – не. И така е било, откакто свят светува.

Любовните проблеми тревожат много хора. Затова много жени и мъже прибягват до помощта на гадатели, баячки, ходжи, магове, заклинатели и др., без да знаят дали магията на горепосочените ще подейства, или просто не са попаднали на шарлатани, които вместо да помогнат, могат да навредят.

Най-новата книга „Основи на чародейството. Практическо ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние“, с автор Астра Луна, с логото на издателство „Милениум“ е полезно и интересно четиво, което ще ви улесни в търсенето на половинка и ще облекчи терзанията ви, ако в настоящата ви връзка има проблеми. „Основи на чародейството. Полезното практическо ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние се състои от над 70 любовни рецепти, които всеки човек може да приготви в домашни условия.

В книгата ще научите още: какво е бяла магия; как да я използвате в ежедневието си; как да си направите специален магически олтар, пред който да извършвате своите ритуали; с какви заклинания да привлечете любовта; как да накарате някого да се влюби във вас; как да си направите любовен талисман; как да задържите любимия човек; как да си направите магическо масло, с което да изпълнявате своите чародейства; как различните билки, цветя, камъни и свещи се отразяват на ритуалите за любов.

Знаете ли, че по българските земи от векове се изпълняват ритуали за любов и привличане? И че те са силно свързани с фолклора, а корените им стигат чак до началото на времето? Запознати ли сте, че най-силните любовни ритуали са тези, изпълнявани от представителите на ромския етнос? Изберете си коя да изпробвате! А чували ли сте за славянските призовавания? Със сигурност не! „Основи на чародейството. Практическо ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние“ е книгата, която за първи път събира и представя на българските читатели древните и мистериозни обичаи на славяните, прабългарите и циганите, които освен лесни, са и изключително ефективни. Изисква се само желание, концентрация и… останалото ще откриете сами.

Заглавие: Практическо ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние
Автор: Астра Луна
Категория: Езотерика
Оформление: Марта Радойнова
Меки корици
Формат: 13×20
Страници: 160
Година: 2018
ISBN: 978-954-515-454-6
Цена: 6 лв.