Родителите на Викторио: Той много обичаше дъщеря си

Родителите на Викторио Александров – мъжът, който застреля жена си Дарина и бебето им – 1-годишната Никол, казаха, че не оправдават сина си за стореното, но не желаят да говорят за проблемите, които е имало в семейството, предава Нова тв.

Майката и бащата на Викторио са категорични, че много е обичал детето.

„Това, което е извършил, е ужасно, не го оправдавам. За това той ще си получи наказанието, но питам ви вас, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?“, пита майката на Викторио Лилия Александрова.

„И аз не мога да разбера как е успял да посегне на него, след като косъм не даваше да падне от главата на детето”, казва и бащата Детелин Александров.

През сълзи майката на Викторио каза, че всички хора, които ги познават и познават и сина им, знаят, че са добри хора. „Възпитала съм децата си в честност“, каза Лидия Александрова и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.

Днес прокуратурата повдигна три обвинения на Викторио – за убийството на 23-годишната Дарина, за убийството на детето им и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Викторио все още е в „Пирогов“ без опасност за живота след неуспешен опит за самоубийство.