Куп звезди на премиерата на Лешникотрошачката и четирите кралства

На 29 октомври в една от най-емблематичните сгради на булевард Холивуд се проведе световната гала премиера на Лешникотрошачката и четирите кралства.

Филмовият дворец Ел Капитан посрещна всички гости на грандизоното събитие и впечатли присъстващите с възхитителното съчетание на историческия дух и модерна реставрация, която идеално допълва магичната концепция на филма.

Своеобразният приказен спектакъл на продукцията на Дисни, базирана на класическата приказка на Ернст Теодор Амадеус Хофман, събра на едно място холивудски звезди, гости и фенове на обичаната от всички легендарна история и превърна събитието във величествено преживяване.

Звездите от Лешникотрошачката и четирите кралства предизвикаха нескрито вълнение и положителни емоции у всички гости. Младата актриса Клеър Фой, превъплътила се превъзходно в образа на Клара, зарадва всички свои почитатели с внимание и специално отношение. Ослепителната прима балерина Мисти Коупланд, която представя историята на Четирите кралства във филма чрез величествено танцово шоу, също блестеше с елегантно присъствие и широка усмивка, а любимецът на всички Морган Фрийман отново затвърди любовта на феновете си, раздавайки снимки и автографи на всички желаещи. Сред останалите звезди на гала премиерата бяха Джак Уайтхол, Матю Макфейдън, Джейдън Найт, Лил Бък и др. Певицата Леона Луис също уважи специалната филмова вечер и бе част от безкрайния звезден парад.

Внушителното пресъздаване на магичната обстановка бе основа на вълнуващото изкарване на гостите, а акцент в интериорните решения на организаторите бе залата с изложените оригинални костюми от Лешникотрошачката и четирите кралства, които са и един от безспорните символи на продукцията. Феерията от цветове на украсата, плакатите на най-емблематичните герои във филма, както и стените от живи цветя действително потопиха всички присъстващи в нови и привлекателни „скрити светове“ поне за една вечер.

Лешникотрошачката и четирите кралства завладява кината на 9 ноември на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия, а дотогава…помислете къде може да е ключът към всички тайни.