Ивелина Василева в Елхово:  Всеки човек трябва да усети подкрепата на Европа

Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

Важно е в Европейския парламент да има хора, които знаят как работят европейските институции и как да насочат вниманието към България, каза днес в Елхово, Ямболско, кандидатът на евродепутат от листата на  ГЕРБ и СДС Ивелина Василева. 

По думите й страната ни трябва да има своето достойно място в една силна Европа, за да се осигури по-добро качество на живот на хората, съобщиха от пресцентъра на партията.

При срещата си с членове и симпатизанти на ГЕРБ Ивелина Василева изтъкна успехите на двата големи града в региона – Ямбол и Елхово, в използването на възможностите на европейските програми. Конкретен пример е изпълняваният в момента проект за водния цикъл на община Елхово.  Това са проекти, които носят пряка полза на хората и гарантират чиста и здравословна среда. „Нашата политика е насочена най-вече към защита на националния интерес, защото всеки един човек трябва да усети подкрепата на Европа“, категорична бе Василева и допълни: „За да реализираме всички тези политики, ни е нужна вашата подкрепа. Затова ви призовавам  активно да упражните правото си на глас на 26 май“.

„Във ваше лице и в лицето на останалите кандидати на ГЕРБ виждаме хора, които имат опита, знанията и могат да отстояват интересите на България в голямото европейско семейство“, сподели по време на срещата кметът на Елхово Петър Киров.

Областният координатор на ГЕРБ в Ямбол Георги Славов изтъкна, че арогантността на опонентите от БСП граничи с цинизъм и цели да обезличи всичко хубаво, което ГЕРБ прави. „Но доверието, което хората ни дават – това е нашият най-голям капитал. Затова и на тези избори е важно да получим вашето доверие“, обърна се към присъстващите Славов. По думите му, европейската солидарност, съчетана със стабилност в държавата, са гаранция хубавите неща да продължат да се случват.

Европейски избори 2019. Платена публикация. Купуването и продаването на гласове са престъпление