Ана Баракова: Само майка ми идва на гости. Не си крещим

 

10534264_583691118403205_8194520030987504895_n
Снимка от фейсбука на Ана Баракова.

Независимата депутатка Ана Баракова отрича обвиненията на съседите си в кв. „Изток”, че в апартамента й непрекъснато се вихрят скандали. Тя отрича също, че в жилището й идва мъж.

„Майка ми идва от време на време. Като цяло не си крещим, говорим си с майка ми, имаме общи теми като жени и като приятелки и няма повод, за който да се караме. Мисля, че съм едно безупречно дете за нея, с което тя да се гордее. Това, което комшиите говорят, е поредната история за мен”, твърди Баракова пред Нова тв.

Поредната история около скандалната независима депутатка се раздуха, когато нейната съседка написа във Фейсбук апел за помощ. Валентина Константинова разказва, че в блока й се е нанесла Баракова и описва ужаса, който започва да изживява, след като това се случва.

Валентина твърди, че реагира най-вече заради детето си, защото не иска то да чува и учи нецензурните думи, които се носят от апартамента на народната представителка.

След Валентина и други съседи на депутатката се намесват: „Чуват се писъци, врясъци, тряскане.“

Утре те ще внесат в Народното събрание молба апартаментът да бъде даден на друг. Самата Баракова пък твърди, че ще напусне жилището, щом не е желана.

1 Коментар

  1. А какво ги засяга съседите кой идва у Баракова и защо я следят. Нали жилището ни е неприкосновено.
    А караници могат да се чуят, ако телевизорът е включен с по-силен звук (и не само караници).

Коментарите са ограничени.