Пламен Димитров: Каролев е самозванец. Каролев: Беше се поизнервил

След скандала в студиото на Нова тв тази сутрин икономистът и президентът на КНСБ продължиха да си разменят реплики в медиите и социалките
Image_4490486_126
Кадър: Нова тв

Словесните престрелки от студиото на „Здравей, България“ тази сутрин стигнаха до физически сблъсък. Икономистът Владимир Каролев и президентът на КНСБ Пламен Димитров се сбиха на излизане от студиото.

Поводът за екшъна стана неразбирателството за вноските за втора пенсия. Според Владимир Каролев парите от фондовете не трябва да отиват в НОИ, а напротив – постепенно да се увеличат вноските в частните фондовете.

Синдикалистът обаче категорично подкрепи идеята на управляващите. А невъзможността им да се разберат доведе до бой извън студиото.

 

Скандалът се прехвърли в медиите и социалните мрежи:
Каролев: Не съм налитал на Димитров

Не съм налитал на Пламен Димитров. След предаването, във фоайето той започна да ме нарича с разни епитети. При което аз му казах, че аз не съм го обиждал и ако може да спре с обидите, заявява икономистът Владимир Каролев в мейл, изпратен до Агенция БЛИЦ.

„Беше се поизнервил нещо и тръгна към мен с още по-големи обиди, при което няколко души, които бяха в коридора, застанаха на пътя му“, допълва Каролев.
Пламен Димитров: Продължаваме напред

 

С Каролев си разменихме няколко реплики. Това коментира лидерът на КНСБ Пламен Димитров отново пред агенцията по повод изявлението на водещата на Нова телевизия Ани Цолова, че двамата с икономиста са стигнали до бой в предверието на студиото.

„В ефира се отправят неверни твърдения и се правят спекулации и определени внушения, дори се манипулира. Затова имаше ескалация на говоренето“, посочи Димитров.

„Първо трябва да се прочете закона, а после Каролев, който е самозванец, да говори. Не може така свободно да се говори“, отсече синдикалистът, който участва в дискусия за пенсионната реформа. На зрителя обаче нищо не можа да стане ясно, тъй като всички се надвикваха.

„Ако събера данни, че Каролев манипулира преднамерено, ще стигна и до компетентните органи, но това ще кажат юристите ми“, отсече Димитров. И допълни, че 15 минути е дадена думата на Каролев да говори, а останалите не са успели да кажат каквото имат да кажат.

„Продължаваме напред, аз представлявам 300 хиляди души, не съм отишъл в студиото просто ей така“, коментира още лидерът на КНСБ. Той отказа да поясни какво точно се е случило между него и Каролев с думите, че това не е от значение.

 

Каролев: Юристите на Димитров ще стигнат до кривата круша

 

Владимир Каролев коментира във фейсбук профила си:

„Шефът на КНСБ продължава да лъже ….казал пред БЛИЦ: „Ако събера данни, че Каролев манипулира преднамерено, ще стигна и до компетентните органи, но това ще кажат юристите ми“, отсече Димитров.

И допълни, че 15 минути е дадена думата на Каролев да говори, а останалите не са успели да кажат каквото имат да кажат.

Всеки който е гледал предаването (или който иска да го види на сайта на Нова ТВ) ще се убеди, че в студиото бяхме с Мика Зайкова и говорихме двамата. А после когато седнаха г-н Димитров и г-н Велев, много повече говореше Димитров. И почти непрекъснато прекъсваше г-н Велев.

Та чакам да чуя юристите му до какви компетенти органи ще стигнат. Понеже предполагам, че са като икономистите му ще стигнат до под кривата круша.“

 

Каролев обещава да публикува по-късно днес „коментар за пенсионната „реформа“ ака КНСБ“.

 

 

Още по темата четете ТУК.

 

 

До читателите:

Ако през изминалата една година Vevesti.bg ви е бил полезен и искате да продължи да се развива, можете да го покажете, като ни изпратите SMS на кратък No 1935 и текст VEVES. Цена 2.40 лв с ДДС.

Как да направите дарение – вижте на страницата „За нас”.

Vevesti.bg

1 Коментар

Коментарите са ограничени.