Николай Нанков посече Мая Манолова: Борите се за прозвището „Г-жа Лъжа“

Зам.-министър Николай Нанков. Снимка от Фейсбук.

Г-жо Манолова, за пореден път се убедих – ами, нищо не разбирате, а уж сте юрист. Вече имаме една г-жа Лъжа, но явно сте тръгнали на битка за прозвището.

Това написа в профила си във Фейсбук зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков след гостуването й в НОВА.

„Отговорих в ефира на Нова тв не защото Вие ни критикувахте. А от уважение към голямата аудитория на медията – да не остава с горчив привкус от думите Ви. Защото твърденията Ви почиват на абсолютно погрешна фактология и тя е много лесно оборима.

Първо – не премиерът е назначил ръководството на ВиК холдинга. Проверете процедурата – ще ви подскажа, търговско дружество е.

Второ – милиардът уставен капитал още не се харчи. И беше заделен много преди светът да подозира за мащаба на пандемията. Така както са заделени пари за довършването на магистрала „Хемус“. Надявам се не оспорвате нуждата от този аутобан. Това се нарича добро планиране. Но пък какво разбирате Вие от планиране?!?

И последно, че да не отегчавам приятелите си във фейсбук – днес не са се намерили 1,6 млрд.лв. за саниране. А толкова са нужни, за да се изпълнят подадените проекти, които са останали “под черта” в националната програма.

За финал – чуваме различното мнение, нямаме нищо против критиката, но когато тя е обективно и коректно аргументирана. А Вие сте просто много гръмогласна…“, завършва Николай Нанков.

7 Comments

  1. Дали Манолова е г-жа Лъжа…..вероятно, но ти със сигурност с Господин Корупция

  2. Писна ни да четем едно и също ,комунистите та комунистите, къжете нещо ново.

  3. Николайчо, а кой си ти бе момченце? Кой си?

  4. Ех ,другарю Напетов, и когато ви се говори с факти и аргументи ,вие комунистите търсите лъжата и обидите и ги ползвате на воля.Езикът на омразата който ползват Нинова,Манолова и такива като вас ,виждате че води до все повече стопяване на вашите редици.Даже нормално виждащите ви съпартийци,отделят ,,плявата от зърното“ Критика да ,но обективна и истинска а не такава каквато вашата ГУМЕНА ГЛАВА/ваш израз/ си фантазира!!!

  5. Петко, от написаното разбирам, че вие приемате държавата, като играчка с която много искате да си поиграете и вие, но проблема е , че вие обичате да чупите играчките си и за това не я заслужавате.

  6. Формалист! Дребнавостта на този човек не му позволява да види съдържанието на предмета на своя коментар. Возейки се като щайга в джипа на ментора си, вероятно още не е осъзнал, макар че му се е случвало да се убеди, че всичко, включително и съдбата му, зависи от шофьора. Карайки джипа той непрекъснато си играе с любимата играчка Република България. И не допуска никой до нея. Затова емблематичният коколатко само се вози и чака трепетно момента, в който возещият ще го стисне за гумената глава, за да изстреля с надути бузки плюнката си в посока,непонятна за него. Защото му е гумена.

Коментарите са ограничени.