„Супа в котката“ – новата книга на Никола Крумов

Тази седмица стартира предварителната продажба на „Супа в котката“ – новата книга на Никола Крумов. Авторът е първият и най-продаван писател на Пощенска кутия за приказки. Майстор на късия комедиен разказ, историите му са любими на читателите от пет години.

„Супа в котката“ е четвъртото творение на Никола Крумов, след много успешните „Дневник от панелните блокове” (2015 г.), „Междупанелни войни”(2016 г.) и „Малка каменна топка” (2018 г.). Книгата е на предварителна продажба в Ozone.bg и Ciela и в началото на месец декември ще бъде по книжарниците.

Кой е Никола Крумов?

Той е мистичен, потаен и неразгадаем. Енигма. Ето как авторът се описва сам:

„Никола Крумов (сиреч аз) е български писател, роден от майка си през 1980-та година. Още в детските години се отличава с нищо от своите връстници. В зряла възраст се реализира като общак в оранжерия и консервна фабрика, отливар на керамични изделия, оператор на машина в порцелановата индустрия, специалист в търговията с авточасти. Книгите на Крумов стават общоизвестни в язовири, тунели и под някои езера. В четвъртата си книга „Супа в котката” (2020 г.) Кольо (сиреч аз) продължава да пише…“

Текстовете на Никола Крумов са прекрасен начин за повишаване на настроението, трайно намаляване на мърморенето и ускоряване на метаболизма. Това са истории, от които ще ви заливат невъздържани потоци смях и добро настроение – гарантирано, както винаги, от издателство Пощенска кутия за приказки.

Може да поръчате книгата ТУК.