Георги Блажев с нова книга

Снимка: Петър Димов

Скоро в ръцете на почитателите на литературния формат Пощенска кутия за приказки ще бъде „И заживели обидено“. Издателството пусна на предварителна продажба от началото на тази седмица новата книга на безкрайно талантливия Георги Блажев. Втората творба на автора ще бъде на пазара на 17 март.

„И заживели обидено“ е сборник с 18 хумористични и в голямата си част политически некоректни разказа. Тяхната единствена цел е да разсмиват. А Блажев се справя с лекота с тази задача. Историите му гарантирано ще накарат всеки да се смее до сълзи.

Георги Блажев е сред най-любимите автори на Пощенска кутия за приказки. Интелигентен, възпитан, трудолюбив, скромен или (само)ироничен? Няма нужда от гадаене. Всички определения за него са верни. Още с първата си книга „Произход на видовете“ авторът печели сърцата на публиката с блестящото си чувство за хумор и способността си да представи историите по един колоритен и забавен начин.

Всеки един, поръчал предварително „И заживели обидено“ в онлайн книжарницата на Ozone.bg до 15.03.2021 г., ще получи своето копие с автограф от автора. Предпродажната цена на книгата е с 10% намаление.

Можете да поръчате книгата ТУК.