Иво Танев написа „Урок за мъже“

Истории от близо и далеч, сервирани с обилно количество хумор и гарнирани с щипка поука, ви очакват в най-новия сборник „Урок за мъже“ от Иво Танев.

Ще намерите книгата на пазара с логото на издателство „Милениум“, а корицата и илюстрациите в нея са дело на художничката Фиделия Косева.

Тази книга е истинско реалити за „калъфа на живота“, и от него авторът вади това, което ни се е паднало, за да ни даде реални уроци как да се справим с проблемите на ежедневието, коментира Ники Кънчев.

Държите в ръцете си книга, която е нов жанр в литературата! Моментни снимки на живота – такъв, какъвто е – жив, неподправен, не тунингован, без грим и без филтрите на суетата! Животът, сниман с любов и с чувствителност, които, слава Богу, все още не са излезли от мода!, пише за книгата Силвия Лулчева.

Тази книга е реалното доказателство, че Иво Танев е първокласен писател и разказвач, напълно завършен като автор, от когото – сигурен съм! – и занапред ще четем изключителни истории, категоричен е Веселин Маринов.

В премиерното четиво популярният и харизматичен шоумен споделя подробности за цели 39 интригуващи случки и срещи с други известни български личности, които познаваме от сцената и екрана, както и полезни съвети за по-хармоничен и спокоен начин на живот, а накрая ще прочетете неговите авторски рецепти, с които посреща своите приятели и впечатлява гостите си и дори печели седмичния приз в предаването „Черешката на тортата“.

„Урок за мъже“ обаче не е биография, а авторът скромно заявява, че не е професионален писател, а разказвач на истории. Написани изключително увлекателно, всяка от главите от книгата съдържа не само спомените на автора, но и безценни поуки и изводи, които въпреки че са забавни, са изпълнени със смисъл и отварят апетит за допълнителен размисъл.

Необичайните случки и личностите, които ги движат, всъщност изкарват на показ истински важните неща от живота, а именно – да отделяш време на семейството, да се грижиш за половинката си, да се радваш и обръщаш внимание на децата, да бъдеш учтив с околните, да не пропускаш ценните моменти с най-близките, да не изгубиш себе си в стремежа да бъдеш различен и още много полезни съвети, които се научават от житейския опит и в които всеки трябва да се вслуша…

Доста от историите в сборника може да ви се сторят познати, други пък ще ви разсмеят до сълзи, но нито една няма да ви остави безразлични, защото всички са написани от сърце и с много талант.

Иво Танев е роден през 1966 г. в София. Завършва оперно пеене в класа на Михаил Томашов. През 1997 г. и 1999 г. издава самостоятелните си музикални албуми, а през 2002 г. става водещ на предаването „Треска за злато“, с което печели симпатиите на българската публика. Участва и в други телевизионни формати, занимава се със собствен бизнес в хотелската верига „Рейнбоу Плаза“, организиране и водене на различни събития.

Можете да поръчате книгата ТУК.