Хора, вече знаете! Живеем в ненормална държава, превзета от една хайка

Любомир Аламанов

Публикацията е от фейсбук страницата на PR експерта Любомир Аламанов по повод вчерашния скандал на комисията за ревизия, където бизнесмен говори за корупция и натиск, Мата Хари, кюлчета и пр.

Парламентарна комисия с основна цел на комисията – проверка на сигнали. Заседание на тази Парламентарна комисия. Изслушват бизнесмен, каквато е и целта на Парламентарната комисия.

Чуват се чудовищни неща за изнудване, превземане на бизнеси, подаръци от известни бизнесмени под формата на кюлчета злато, американските самолети, платена плеймейтка за „удовлетворяване човешките потребности“ на премиера, Мата Хари и снимките на шкафчето, сексуални гаври с арестувани бизнесмени, заснети на клипчета и демонстрирани на други бизнесмени, за да си знаят… Чудовищни неща.

В този момент група депутати и бивши министри на ГЕРБ нахлуват и спират изслушването. Не опровергават думите на свидетеля, не коментират съдържанието, а като развилняло се стадо бабуини с крясъци и тропане по масите пречат да се чуят думите на поканения.

Тъй като телевизиите охотно показват лъжите на страхливото чудовище от криптата, но не излъчват самите показания от официално заседание на Парламентарна комисия, може да ги видите тук: https://www.facebook.com/watch/live/?v=1909101112581553&ref=watch_permalink

Скандалът и как се пречи да се продължи изслушването може да се види тук: https://www.facebook.com/watch/live/?v=1660134597682261&ref=watch_permalink

Не знам дали този човек говори истината. Но знам следното:

1. Всеки един от нас е чувал за бизнесмен, когото са притискали да му вземат част или целия бизнес.

2. Всеки един от нас е чувал за чуждестранен инвеститор, който си е тръгнал от България, заради проблеми с натиск.

3. Всеки един от нас е чувал поне една история как полицията или прокуратурата целенасочено не е искала да се занимава с някой казус, заради политическа обвързаност.

4. Всеки един от нас вижда какво имаме за 12 години. 12 цели години, а само едни магистрали.

5. Бизнесменът е искал още преди месеци да се маха от България. https://www.marica.bg/…/fermer-iznasq-biznesa-si-v-amerika

6. Истерията на Активисти-ГЕРБ. Които не опровергават, не дават пресконференции, а директно запушиха устата на човек, заставащ с името си зад думите си. Запушиха устата на човек в Парламентарна комисия. Може да се досетите какво е извън Парламента.

7. През последните дни представители на ГЕРБ излъгаха толкова много пъти, че не знам как някой може да им има доверие за каквото и да е.

8. Явно всички знаят коя е Мата Хари. Но нищо не правят. Нищичко. Нито една институция. Толкова за независимостта им.

9. Министри, които иначе се крият от Парламента, рязко се появиха там.

Когато имаше журналистически разследвания, ГЕРБ и институциите се правеха, че нищо няма.

Когато имаше записи, ГЕРБ и институциите търсеха дали са законно направени.

Когато се чу гласа на Борисов, ГЕРБ и институциите се правеха, че разследват.

Сега човек с името си дава показания пред Парламентарна комисия. ГЕРБ протестира за процедура и му запушва устата.

Какво трябва да се случи, за да се накара някоя институция да направи нещо?

Хора, вече знаете! Вече знаете какво става зад кулисите. Какво трябва още да се случи, за да реагирате? И вие да се видите в подобен клип? Мен да ме видите в подобен клип? Ваш близък да видите в подобен клип? Всеки път ли ще си затваряте очите и ще си мислите, че нищо не сте видели? Какво трябва още да се случи, за да реагирате?

Ако дори и само 10% от казаното е истина, прокурори и полицаи трябва вече да нахлуват в офиси и администрации и да арестуват.

Човек свидетелства с името си и лицето си за чудовищни неща на официално заседание на Парламентарна комисия и телевизиите не го въртят. Колеги, сериозно ли? Само си представете подобни показания пред Сенатска комисия в САЩ какво би предизвикала…

Както казах, вече не е въпрос на политика. Вече не е въпрос на партии. Вече не е въпрос на ляво, дясно, горе, долу. Въпрос на нормалност е. Живеем в ненормална държава, превзета от една хайка. Един паразит е съсипал всички институции, всички канали за реакция, всяка идея за нормалност. Години ще трябват на обществото ни да се лекува от травмите, които страхливото чудовище от криптата остави.

Само един начин има. Идват избори. Да си върнем държавата. Мислете и гласувайте.

1 Коментар

  1. Ама и аз мога да кажа , че жена ти спи със съседа.Хорааа, разбрахте ли , в каква ненормална държава живеем. Едни хора са влезли в парламента за да спасяват едни олигарси от Спец . съда , който е изискан от ЕК за справяне с олигархичните зависимости на политици, бизнесмени, организирана престъпност- нарко босове, крими контингент. И бизнесмени, които са виновни, че крият данъци , които имат да отговарят пред народа , от къде са им парите да купят предприятия?Които бизнесмени унищожиха хиляди павилиони и семеен бизнес за изхранване на семействата, за да направят държавата едно голямо казино-Лафка, да търка народа празни билетчета.Защото , нали разбирате, че тези , които показваха по телевизията , че спечелили от лотарията на Божков , с търкане на билетчета, просто беше шашма- едни си перяха парите, други криеха доходи, като казваха , че са от лотария, трети ги показваха просто по телевизията срещу заплащане. Това е голата изстина. И тоя дрънкалник , дето прави пародийни комисии , просто спасява кожата, защото е влязал в парламента да оправдае парите , срещу които са го вкарали- сигурно и той дължи на някого пари.Това е хорааа, крадците на нашите пенсии и придобивки, защото , нали разбирате, че този от тази комисия , ще пуне контрабандата на цигари и алкохол, от където ние получавахме по- високи заплати от акциз.Идея си нямаме , какво ни се пише- глад , изолация и смърт.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.