„Градус“ АД ще съди Светослав Илчовски

Темида

„Във връзка с направени и разпространени неверни твърдения от лицето Светослав Илчовски пред комисията за ревизия към 45-ото Народното събрание и медиите, „Градус“ АД информира, че ще заведе всички възможни дела срещу въпросното лице и ще сезира компетентните органи в защита на своите права и законни интереси за изнасянето и разпространяването на неверни твърдения от него.“

Това се казва в позиция, изпратена до медиите. И още:

„Те уронват престижа и накърняват доброто име на „Градус“ АД, причиняват на компанията и нейните инвеститори и акционери имуществени и неимуществени вреди, и дават неверни и подвеждащи сигнали към пазара, на който се търгуват акциите на „Градус“ АД, което може да се отрази негативно на тяхната цена.
Като компания с близо 30-годишна история, „Градус“ АД няма да допусне накърняване на доброто й име, както и замесването й в политически битки чрез разпространение на невярна информация, и ще търси правата си по съдебен ред“, завършва съобщението.

3 Comments

  1. Дааа, целят този цирк се разиграва , вероятно,на база конкуренция.Като чух как злобно и агресивно медии на в. Дневник зададоха въпрос на производителя на пилета от Нова Загора.“Градус“ е от този регион. Става дума за война в бранша.Защо? Ами в Разград има завод за пилета „Амета – Лудогорско пиле“.Война за пазари.В тази тежка икономическа обстановка всеки пазар е добре дошъл.Ще съсипят фирма Градус и на пазарите и ще се качи „Лудогорско пиле“- това се нарича вече да откраднеш бизнес – висша форма на корупция.“Каолин“- собствениците са от Разград. Иво Прокопиев е собственик на „Каолин’ , на в.Дневник и е част от ДБ. Така стават тези неща. Хората трябва да знаят- спонсориии, ….А Мая- партизанка драпа за нов парламент. Ония , отровните сигурно няма да влязат, а тя си постила за новите избори.Простичка схема. И този младеж, Илчовски е супер зависим и криминален- той, вероятно продава и на Разград фураж.А и на свинари и на говедари.И т.к. най печеливш и силен е птичарския бизнес , а и търгуват с арабския свят. Затова го скалъпиха този компромат, ама нещо много плоско.То и Манолова е елементарна пача.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.