За най-малките читатели: „Супер удивителните приключения на Мен, Прасе“ от Емер Стамп

„Супер удивителните приключения на Мен, Прасе“ от Емер Стамп е най-новата детска книга която излиза с логото на Дуо Дизайн.

О, колко е хубаво във фермата, особено на пролет. Още по-хубаво е щом имаме вегетариански фермери. А главният герой не е кой да е, освен очарователно наивно Прасе на възраст от около 562 залеза. Запознайте се със…

О, да, Прасе обича да пише и ето го отново тук с вълнуващи премеждия. Уж пише в таен дневник, а ние пак можем да го прочетем. Добре, че не е супер строго секретен. Иначе как ще разнищим случка подир случка в старата ферма с новите добрички стопани – г-н и г-жа Сандал, представяш ли си?

Леле-мале, имаме и още една чудесна новина. Прасе има нова най-добра приятелка, Коте, и тя е толкова мила, че даже говори на прасешки!

Щеше да е хубаво, ако можеше всички да сме приятели!

И да, Прасе е тооолкова развълнувано, че едва смогва да пише.

И ооолеле, тооолкова тъжно, че настъпва ТЪЖНОДЕН! И колко глупаво може да е едно Прррасенце-мрррасенце, ако Коте не е най-добър приятел, а зло хищно създание. Ти можеш ли да повярваш?

Добре, че са тук старите приятели като умния Паток, удивителните Овци и Крава, която май не е тъжна, а само гладна. Ама щом си в беда, не ти стигат само приятелите, трябват ти супер огромни мозъци и удивителни сили, досущ като на бойните ПРИЗРАЧНИ ПЕТЛЕТА с КРИЛЕН КОМАНДИР!

Колко вълнуващо, та на моменти чак удивително, дали е супер дневник или пък е само хрумване…

Емер Стамп прекарва детството си във ферма из земите на Денвър. Винаги е обичала приказния свят на животните и със сигурност си е мислела като малка, че говори на техния език. Днес обаче живее в Лондон и повече от ясно е колко много ѝ липсват приятелите от фермата. Ето защо рисува и пише толкова увлекателно с хумор и сатира за онези чудесни мигове, които детството на всеки от нас е скътало.

Можете да поръчате книгата ТУК.