Ето я „Кралицата на бръмбарите“

„Кралицата на бръмбарите“ е дългоочакваното продължение на книжката „Момчето и бръмбарите“, която се превърна в истински хит сред малките читатели на изданията на Дуо Дизайн.

Кой друг, ако не самата Лукреция Кътър еволюира в ново тяло и усилени сетива? Сякаш никога не е била толкова могъща. И достойна за КРАЛИЦА НА БРЪМБАРИТЕ.

Но къде е Даркъс, скромният приятел на бръмбарите? Щом има замесени бръмбари, наблизо е. Тук е и не е сам. Има сговорна дружина от истински приятели като Вирджиния и Бертолд, всеки нарамил и опитомил по един бръмбар.

А там, където има приятелство, скоро се появява и план за спасение…

М. Г. Ленард завършва с отличие английска лите­ратура и има магистърска степен по шекспирознание от „Кингс Колидж“ в Лондон. Работи като продуцент на цифрови медии за клиенти като Националния те­атър и „Хари Потър Уест Енд“, а в по-ранни години – в Кралската опера и „Шекспирс Глоуб“. Ленард започва кариерата си в музикалната индустрия, където упра­влява независимата звукозаписна компания „Сетанта Рекърдс“ като мениджър на групи, например „Дъ Дивайн Комеди“. След като напуска музикалния бранш, тя учи за актриса, изпробва сили в режисьор­ската и продуцентската дейност, както и като изпъл­нител, преди да реши да пише истории. Ленард живее в Брайтън със съпруга си, двамата си сина и домашния си бръмбар рогач.

Илюстраторът Карл Джеймс Монтфорд е роден в Германия, но прекарва по-голямата част от съзнателния си живот в движение, преоткривайки град след град от Кралство Великобритания. Проявява своята артистична натура още като дете и впоследствие завършва Университета в Суонзи, Уелс, като специализира в създаването на корици за книги. Занимава се едновременно с традиционно и дигитално изкуство, но споделя, че самият той предпочита тръпката от това да нарисува нещо със собствените си ръце. Ето защо освен корици Монтфорд проектира тениски, стикери, плакати и др.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.