Ето я „Кралицата на бръмбарите“

„Кралицата на бръмбарите“ е дългоочакваното продължение на книжката „Момчето и бръмбарите“, която се превърна в истински хит сред малките читатели на изданията на Дуо Дизайн.

Кой друг, ако не самата Лукреция Кътър еволюира в ново тяло и усилени сетива? Сякаш никога не е била толкова могъща. И достойна за КРАЛИЦА НА БРЪМБАРИТЕ.

Но къде е Даркъс, скромният приятел на бръмбарите? Щом има замесени бръмбари, наблизо е. Тук е и не е сам. Има сговорна дружина от истински приятели като Вирджиния и Бертолд, всеки нарамил и опитомил по един бръмбар.

А там, където има приятелство, скоро се появява и план за спасение…

М. Г. Ленард завършва с отличие английска лите­ратура и има магистърска степен по шекспирознание от „Кингс Колидж“ в Лондон. Работи като продуцент на цифрови медии за клиенти като Националния те­атър и „Хари Потър Уест Енд“, а в по-ранни години – в Кралската опера и „Шекспирс Глоуб“. Ленард започва кариерата си в музикалната индустрия, където упра­влява независимата звукозаписна компания „Сетанта Рекърдс“ като мениджър на групи, например „Дъ Дивайн Комеди“. След като напуска музикалния бранш, тя учи за актриса, изпробва сили в режисьор­ската и продуцентската дейност, както и като изпъл­нител, преди да реши да пише истории. Ленард живее в Брайтън със съпруга си, двамата си сина и домашния си бръмбар рогач.

Илюстраторът Карл Джеймс Монтфорд е роден в Германия, но прекарва по-голямата част от съзнателния си живот в движение, преоткривайки град след град от Кралство Великобритания. Проявява своята артистична натура още като дете и впоследствие завършва Университета в Суонзи, Уелс, като специализира в създаването на корици за книги. Занимава се едновременно с традиционно и дигитално изкуство, но споделя, че самият той предпочита тръпката от това да нарисува нещо със собствените си ръце. Ето защо освен корици Монтфорд проектира тениски, стикери, плакати и др.

Можете да поръчате книгата ТУК.