Цитат на деня: Сменят една корупционна схема с друга

Даниел Митов през 2007 г.

„Служебният кабинет подготвя механизъм, през който да удря неудобни за него фирми и така да замени определен бизнес със свой, т.е заменят една корупционна схема с друга, със своя.“

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред бТВ.

Така той волно или не признава, че досега бизнес в страната се правил чрез корупция, отбелязва Дневник. Той посочи още, че правителството ще се възползва от наложените от САЩ санкции на шестима българи, среди които Делян Пеевски и Васил Божков, за да осъществи идеята си.

2 Comments

  1. Защо ?Пред очите ни се нареждат уж нови , но много стари играчи, до болка познати- срещу които ГЕРБ се бори много дълго, но които, по думите на Борисов , имат мнооого пари. Да ,олигархичния модел продължава, наместват най -безпардонните , зли , агресивни стари структури на сегашното АБВ, с подкрепата на подземния свят и техните адвокати- защитниците на наркобизнеса-бившия Министър на МВР при Костов- Емануил Йорданов , адвокат от Кюстендил- Майче е от там, братя Галеви.Страховити неща ще ни се случват в следващите месеци.Румен Петков е ползвал услиги и на ВИС, СИК и Слави Трифонов е свързан с тях и на площада чухме Христо Иванов с кой си има вземане- Маджо-чвно той също плаща , ако не е Божков са наркобароните – затова изтъргуваха, вероятно, митниците.Всичко е търговия.И днес госпожа Велева- приятел на Първанов и ДС- Явор Дачков така убедително защитаваха Президента и вкупом хвалеха правителството- обърнаха всичко наопаки за да манипулират масите.Признавам – майстори са.Съсипването на държавата го превърнаха в голям успех.А това , че е принуден да лъже, го издаваше начина на говорене- той, Дачков гледаше надолу, смутено и със страх чакаше какво ще каже Стойчев, а Стойчев просто ги остави да говорят , защото разбра с каква задача са – да обърнат стореното от САЩ в полза на Президента- как бил НАТОвец.Приказки за наивници.Опомни се народе на изборите и след тях за кого ще гласуваш.Струва ли си да се връщаме назад?Всичко си има цена- пак ние ще я платим. Тези коментари са платени добре в предаването на Георги по БНТ.Но тези не са социалисти- те подкрепят енергийната мафия и от нея се хранят.Госпожата остаря пред очите ни 30 години.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.