Ради Георгиев представи дебютния си роман „Стажът“

Авторът на „Стажът“ Ради Георгиев, управителят на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова и режисьорът Борислав Чучков

Събитието в Kino Cabana събра десетки гости

„Стажът“ – дебютният роман на PR експерта Ради Георгиев – беше представен за първи път пред публика. На 15 юни в Kino Cabana, София, в премиерата на книгата се включиха управителят на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова, продуцентът Борислав Чучков, а кулминацията на вечерта беше музикалното изпълнение на Стефан Вълдобрев. 

В първата си книга Ради Георгиев представя света на публичните комуникации такъв, какъвто той го вижда. Макар написаното да е художествена измислица, много от историите в „Стажът“ са вдъхновени от реални събития.

„Вече 17 години Ради се занимава с PR и маркетинг и работи в сферата на културата, образованието и шоубизнеса. За него обаче тази книга е съвсем ново предизвикателство, с което, смятам, се е справил много добре“, каза издателят Виктория Бисерова. „Това е една история за пътя към успеха и за това в какво се превръща една мечта, когато си готов да я постигнеш на всяка цена.“

Според продуцента Борислав Чучков, който е и сред първите читатели на „Стажът“, това е книга, която се чете на един дъх. „Много е смела, какъвто според мен е самият Ради. Но не бъркайте смелост със самозабравеност. Смелите хора са обикновено хора с талант, които преследват мечтите си. И тъй като не купих навреме правата за сценарий, а тук има много продуценти, наддаването започва сега“, обяви Чучков от сцената.

Авторът Ради Георгиев сподели част от окуражаващите отзиви за книгата, които е получил до момента от най-близките си хора:

„Нали знаеш, че това не е художествена книга и няма никаква художествена стойност?“

„Ще го чета на плажа, но няма да го чета цялото!“

Той благодари на десетките гости, които бяха част от премиерата, както и на всички, които са го подкрепяли по време на писането на романа.

Музикалната изненада на Стефан Вълдобрев

Финалът на вечерта беше поставен от Стефан Вълдобрев и от дългата опашка за автографи, която се изви пред сцената.

Авторът на „Стажът“ Ради Георгиев дава автографи

 

Можете да поръчате книгата ТУК.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.