Нов тираж на бестселъра „Историята на Мая“ от поредицата „Седемте сестри“ на Лусинда Райли

Тъжната новина за внезапната кончина на Лусинда Райли помрачи радостта от появата на книга седем “Изчезналата сестра” от поредица “Седемте сестри”.

За читателите, които за пръв път се докосват до таланта на Райли обаче, е добрата новина, че излиза нов тираж на първата книга “Историята на Мая”. По този начин всеки ще може да закупи пълен комплект от седемте книги. А какво ще е бъдещето на книга осем – “Атлас. Историята на Татко Солт” – очакваме да стане ясно по-късно този месец.

В “Историята на Мая” Мая и петте й сестри се събират в дома от детството им – внушителния замък “Атлантис”, разположен на брега на Женевското езеро, – за да почетат паметта на осиновителя си ​​татко Солт. Сестрите са осиновени от него, когато са били още бебета, и сега, научавайки новината, че той вече е бил погребан в морето, са съкрушени. Но татко Солт е оставил изненадващо писмо до всяка от дъщерите си. Първа го прочита Мая – най-голямата сестра. Инструкциите на татко Солт я водят в екзотичния Рио де Жанейро в Бразилия. Там тя започва да събира парчетата от пъзела на своя живот…

Можете да поръчате книгата ТУК.