„Ергенът“ се впуска в търсене на дама за сърцето на мъжа мечта 

Кастингът за участие в най-романтичното екзотично риалити стартира на 12 юли 

 

Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка, вече имат уникален шанс да променят живота си чрез най-вълнуващото телевизионно приключение– „Ергенът“. От 12 юли всяка представителка на нежния пол, която все още не е открила своята половинка, може да направи първата по-нестандартна стъпка към щастието, като се запише за кастинг за шоуто на сайта btv.bg.  

Задължително условие за участие е дамите да вярват в истинската любов и да са готови за нея. Независимо в какъв етап от своята житейска и професионална реализация се намира всяка една от тях, тя трябва да притежава смелостта да постави любовта на първо място в живота си и да се бори за нея. 

Най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си. По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг във вълшебната обстановка на впечатляващо чуждестранно имение, докато опознават екзотични и вдъхновяващи места. 

Неповторима наслада за сетивата на участници и зрители ще донесе приказната обстановка в предаването, която ще пренесе всички тях в един истински рай на Земята. Едно от най-романтичните и екзотични места в света, ще бъде „замъкът“, в който принцесите и техният принц ще живеят сред изискан лукс и неповторима природа. Скрити романтични заливи, уединени градини, незабравими залези и най-вече – божествена зора, която всеки ден ще дава начало на нови емоции за участниците и ще помага на дамите да намерят правилния път към сърцето на ЕРГЕНА.

2 Comments

  1. Ама пак познах….на боб.ББР ще приватизират.И цялото НДСВ на власт.Ама ние едно време ги изгонихме с камъни- така опоскаха държаватаумните европейски деца на комунисти. Затова бившите царисти гласуваха за Слави…Той е бил само фасада, щото , ако кажат НДСВ- никой няма да гласува за тях- пак с лъжа се наместиха.

  2. Хахахахаха, ама как познах//Започнаха с реалити шоу.Чакаме приспивни песни за олигофрени и индийски сериали от махлата.Настана спокойствие в Булгаристан. Победиха Змея и се започна….един живот.Нищо , че всичко е измислица и фалшиво. Изобщо това не е вота на българина, защото освен мутри и малоумни алкохолици,в тази държава има и умни и мислещи хора. Слави си повярва , че с юпита ще го приеме Европа- ядец.На Европа руски пари не и трябват,, а днес е още тишина пред буря.Правителство на безотговорността.Някакви непознати хора ще строят всичко , което ГЕРБ вече е построила.А за другото , от къде пари ?Никой не казва.Бойко каза от контрабанда- тези като пуснаха и нахраниха контрабандата и ще махат спец съда и ще пуснат олигарсите , без да съберат ДДС-то- от къде пари?Аааааа, от ББР- като я източат и ще паднат от власт, да чакат друга ББР, която някой трябва да сформира- то крадене, крадене и пак крадене.И заеми – 10 милиарда дали ще им стигнат/Досрамя ги да откраднат всички избиртели на ГЕРБ , та ги оставиха на 0 , 2 процента.Машините са лъжа и измама, а ние мълчим????

Коментарите са ограничени.