Екатерина Смирнова с „Интимна гимнастика за жени”

Информацията, изложена в тази книга, е необходима на всяка жена, независимо от нейната възраст и разбирания. В книжарниците от 16 юли!

Интимна гимнастика за жени” (превод: Надежда Делева, 432 стр., цена: 20 лв., издателство Колибри) предлага уникален комплекс от упражнения за интимна гимнастика, който помага на жените в различна възраст да развиват и укрепват интимната си мускулатура и да подобряват гинекологичното си здраве. Авторката обръща внимание, че при проблеми от интимен характер са уязвими и млечните жлези. Обикновеният застой в тъканите на женските гърди, началните признаци на мастопатия може да доведат до печални последствия, а ако е имало и хормонални нарушения в организма, свързани, да речем, с преждевременно прекъсване на бременност, тогава са нужни специални грижи и внимание. На страниците на тази книга жените в менопауза, страдащи от урологични и генитални проблеми, ще намерят психологическа подкрепа и истинска помощ. Защото началото на климактериума далеч не е старост, това е време за самореализация, време да се заловите с това, което ви интересува.

 „Ще ви предупредя, че няма да ви предлагам да търсите трето око на челото си или да си почистите чакрите, така че аурата ви да заблести и всички неприятности със здравето да изчезнат от само себе си. Аз като медик вярвам само в силния имунитет, който трябва да бъде поддържан и заслужава да се борим за него и да го укрепваме“, казва авторката Екатерина Смирнова – лекар, инструктор по интимна и дихателна гимнастика. Книгата й е сборник с упражнения и ценни инструкции, които помагат за заздравяване на интимните мускули, за естествено увеличаване на гърдите, за по-голяма увереност в себе си, за стимулиране на изработването на феромони, привличащи мъжете, за удовлетворителен секс, за профилактика на венерически и онкологични заболявания.

Премиерата на книгата ще се състои на 28 юли от 19:00 ч. в Casa Libri в сърцето на София: https://www.facebook.com/events/3034452180106994/

По-долу четете откъс от книгата на Екатерина Смирнова  – „Интимна гимнастика за жени“

Предговор

Преди десетина години създадох уникален комплекс от упражнения за интимна гимнастика, който помага на жените в различна възраст да развиват и укрепват интимната си мускулатура и да подобряват гинекологичното си здраве. В много от случаите те могат да излекуват завинаги хронични заболявания и да предотвратят появата на остри възпалителни процеси. Убедена съм, че в близко бъдеще моята интимна гимнастика ще стане добра стара класика и ще придобие още по-голяма популярност сред представителките на прекрасния пол. По време на практиката непрекъснато ми се искаше да подобрявам, обновявам и усъвършенствам упражненията си. Затова наскоро след създаването на интимната гимнастика се появи комплексът за увеличаване и корекция на гърдите. С негова помощ без операции и хормонални препарати всяка жена може да уголеми бюста си, да заздрави мускулната и жлезистата тъкан, като направи заоблените форми по-съблазнителни и здрави. 

Скъпи читателки, целта на тази книга е да възстановите и укрепите нарушеното интимно здраве и – което е много важно – да постигнете хармония в сексуалните отношения и да изпитате радост от промените. Ще ви предупредя, че няма да ви предлагам да търсите трето око на челото си или да си почистите чакрите, така че аурата ви да заблести и всички неприятности със здравето да изчезнат от само себе си. Аз като медик вярвам само в силния имунитет, който трябва да бъде поддържан и заслужава да се борим за него и да го укрепваме. Предлагам да възстановявате женското си здраве и желаната красота с помощта на гимнастика, т.е. с помощта на специално създадени и подбрани лесни физически упражнения. 

Предишните ми книги са тясно свързани с една линия – женското здраве, затова реших да обединя двете най-важни теми за всяка жена – интимното здраве, наред с възбуждащата мъжките умове красота и подобряване на състоянието на гърдите. Интересът към моите книги се дължи преди всичко на бързите видими, реални резултати още след първото занятие и на лесното изпълнение на предложените техники. Още след първата тренировка женският интимен мускул се насища с кислород и усеща прилив на свежа, обновена кръв, която подхранва и лекува отначало слабичката, изтъняла слузеста обвивка на влагалището, след него мускула, отивайки постепенно нагоре към органите на малкия таз. Същото става и в тъканите на млечните жлези – приливът на свежа кръв подхранва, обновява и подмладява гърдите на жената, изтласквайки всичко застаряло и болно. Обновяването става на клетъчно равнище и вие започвате да усещате, че под кожата ви пулсира самият живот!

За никого не е тайна, че женското интимно здраве изисква сериозни грижи и внимателно отношение. Когато става дума за женския организъм в половата сфера, всички ние, за съжаление, добре знаем колко е лесно да се премине границата, отвъд която ни очакват неприятности от интимен характер. При най-малък проблем в организма в областта на женските полови органи жената усеща сърбеж, парене и като следствие се появяват неприятни секрети. Настроението е тревожно, приятните планове за предстоящите почивни дни са нарушени, а и усещането за привлекателност се изпарява. И колко неприятности от гинекологичен характер се изпречват на пътя на жената през целия ѝ живот! От най-обикновената млечница, предизвикана от гъбичките кандида, до по-сериозни и многобройни заболявания, които отначало може да протичат без симптоми, а по-късно водят до редица патологични изменения. А колко са жените, които или по медицински показания, или при определени житейски обстоятелства правят аборт! След преждевременно прекъсване на бременността обаче се появяват толкова много нежелани последствия, свързани с репродуктивното здраве, а и психологическата травма не минава, без да остави белег. 

В тази книга всяка жена с помощта на предложените техники ще намери помощ и начин за решаване на интимните си проблеми. Това може да е младо момиче със слаб имунитет, заради който страда от честа дисбактериоза. А може да е жена, току-що родила, която има нужда да възвърне предишната еластична форма и тонуса на вагиналния мускул, или жена на средна възраст с ерозия на шийката на матката. Може да се е отчаяла, че ще роди дете, ако има зад гърба си редица гинекологични проблеми, свързани с инфекции или възпаления, макар главната причина за безплодието да е само слабото кръвоснабдяване и хранене на тъканите или притискане на органите в малкия таз. 

На страниците на тази книга жените в менопауза, страдащи от урологични и генитални проблеми, свързани със симптоми на изпускане на урина и със сухота на лигавицата на влагалището, ще намерят психологическа подкрепа и истинска помощ. Защото началото на климактериума далеч не е старост, това е време за самореализация, време да се заловите с това, което ви интересува. Менопаузата е естествен процес, а не болест, и много от неприятностите, свързани с интимното здраве, ще бъдат решени с вълшебната гимнастика. Жените, които са загрижени заради несъвършената форма и физиологичното състояние на млечните си жлези, ще намерят в нея лесно и ефективно решение на проблемите си. Повярвайте, ако започнете упражненията, гърдите ви ще се променят до неузнаваемост. Разбира се, необходимо е да бъдете упорити с упражненията. 

Всяка жена, независимо от възрастта си, ще намери на страниците на книгата много полезни и интересни сведения за укрепване на женското здраве. Интимната гимнастика е лесна и привлекателна за изпълнение. Ползата се вижда веднага – това е подобряване на интимното здраве и обновяване на сексуалните отношения, които ще ви донесат радост и увереност в себе си. А това има значение, повярвайте! Гимнастиката за уголемяване и корекция на гърдите ще ви позволи в комфортни условия да промените бюста си, да го моделирате и подобрите формата му. Изяществото и красотата са неразделни от здравето. Уникалната аерогимнастика също значително ще подобри състоянието на тъканите на самите жлези и на кожата на шията и деколтето. 

Щом има проблеми от интимен характер, уязвими са и млечните жлези. Обикновеният застой в тъканите на женските гърди, началните признаци на мастопатия може да доведат до печални последствия, а ако е имало и хормонални нарушения в организма, свързани, да речем, с преждевременно прекъсване на бременност, тогава са нужни специални грижи и внимание. Комбинирайки комплекса интимна гимнастика с упражнения за уголемяване и корекция на гърдите, ще можете да постигнете сериозни положителни промени в здравето и сексуалните отношения. 

Няма да се налага да посещавате специални скъпоструващи занимания, за да укрепите интимния мускул, да заздравите органите в малкия таз, да уголемите и моделирате гърдите си. На тези страници ще намерите всичко нужно и полезно. Смятам, че информацията, изложена в книгата, е необходима на всяка жена, независимо от нейната възраст и убеждения. 

Убедена съм, че тази книга ще стане ваш учител, съветник и приятел, а може да се окаже твърде полезна и за вашите приятелки, сестри и майки. 

С уважение: вашият личен инструктор Екатерина

 

Можете да поръчате книгата ТУК.