Две нови книжки за младите творци – „Обичам да рисувам“ и „Обичам да оцветявам“

„Обичам да ОЦВЕТЯВАМ – Творчески техники за оцветяване“ е най-новият бележник за рисуване и писане, който излиза на книжния пазар на 27 август с логото на издателство Миранда.

Обичаш да оцветяваш?

Обикновено оцветяваме, като плътно запълваме полето с цвят. Но…  може да се оцветява и по друг начин – с точки, с линии една до друга в различен цвят, с преплетени спирали, както и с рисуване на малки фигури. Запознай се с различните творчески техники, включени в този  бележник. Той е срязан в средата, за да можеш да комбинираш различните страници. Оцветявай картините в него, пиши и се забавлявай.

Потопи се в магията на цветовете!

„Обичам да оцветявам. Творчески техники“ включва картини и техники от голямата книга “Творчески техники за оцветяване”. Тези от вас, които искат да продължат рисуването, може да направят това в голямата книга. Тя е с по-големи размери (21 х 28 см) от бележника и съдържа страници с картини в голям размер, което дава по-добра възможност както за усвояване на техниките, така и за създаване на завършени картини.  

„Обичам да РИСУВАМ – с буквите от английската азбука“ е най-новата джобна книга за рисуване стъпка по стъпка, която излиза с логото на Миранда.

Рисувайте сладки и чудати животни по най-забавния начин! 

За основа ще ви послужат буквите от английската азбука! Ще научите как да създавате бодра пчеличка, загадъчен хамелеон, лаком бобър, смайващи птици и много други интересни картинки, следвайки само шест лесни стъпки.

Основата на всяка картинка е буква от английската азбука. Всеки нов елемент, който се добавя е в различен цвят. На всяка страница е нарисувана голяма буква,

върху която се рисува. Включени са фигури със сиви контури и за упражнение можете да рисувате първо върху тях.

Можете да поръчате книгите след 27 август ТУК.