„Уинстън и коледното писмо“ пристигна до българските малки, големи и още по-малки читатели

"Уинстън и коледното писмо"

След дълго пътешествие от чуждоземна печатница, едно от най-очакваните издания за малките читатели преди Коледа – „Уинстън и коледното писмо“, най-после пристигна в България.

Това съобщиха от издателство „Ракета“ и увериха, че поръчаните книги вече пътуват към своите читатели. Още по-нетърпеливите пък вече могат да открият чудното издание с автор Алекс Т. Смит в книжарниците.

Може да е илюстрация на книга

В тази книга ще откриеш:

Малка мишка с голяма мисия!

24 и половина глави за четене всеки ден до Коледа!

Предизвикателства и идеи, с които да зарадваш любимите си хора за празника.

Докато изтърсва снежинките от върха на ушите си, мишлето Уинстън се сдобива с изключително важна мисия: възможно най-бързо да предаде на Дядо Коледа едно писмо, за да не остане някое дете без подарък. Последваш ли мишлето по пътя към работилницата на добрия старец, заедно ще попаднете в туристическа агенция „Весел празник“, в уютно сламено креватче, в универсален магазин „Фортеск“ (доставчик на качество от 1847-а (!) и дори пред командното табло на самолет.

„Уинстън и коледното писмо“ е книга с 24½ глави. Можеш да започнеш да четеш на 1 декември и да изчиташ по една глава на ден чак до 25 декември. Полoвината глава, която е в края, запази за самата Коледа!

В книгата те очакват и множество коледни занимания – ще се вдъхновиш да направиш джинджифилови мишлета, птичета от прежда, куклички и други украси, захарни лакомства и… цял куп добрини.

  • Съвет от автора: „Забавно развлечение и за големите, а защо не и за цялото семейство – настанете се уютно и прочетете заедно главата за деня. Не забравяйте да си хапнете и по някоя бисквита. Поне според мен книгите и бисквитите си подхождат“.

  • Книга за онова, което не се купува с пари – смелостта, добрината, отдадеността.

  • Коледа не е свързана само с нещата по магазините. Коледното приключение на Уинстън показва, че ръстът няма значение за смелостта и че малките прояви на добрина често могат да окажат огромно влияние върху човека отсреща.

Ето няколко страници от „Уинстън и коледното писмо“:

Уинстън и коледното писмо

Уинстън и коледното писмо

Уинстън и коледното писмо

Можете да поръчате „Уинстън и коледното писмо“ ТУК.