Нова полезна книга от Николай Даников: “Изчистване на организма от паразити”

Николай Даников и издателство “Труд” представят поредното заглавие в успешната поредица “Здраве от природата” – “Изчистване на организма от паразити”. Книгата е сериозно, над 500-странично и много дълбоко изследване на различните видове паразитни атаки в организма.

Обикновено не се замисляме, че в организма ни може да има хелминти. Но по данни на Световната здравна организация заболеваемостта от чревни хелминтози е една от най-високите. Глистната инвазия е много сериозно заболяване и ако не унищожим паразитите навреме, те могат да доведат до много тежки последици. 

Ако заразяването е вече факт, как да го разпознаем и да се избавим от паразитите? Какви са границите на разумното използване на средствата на научната и народната медицина в домашни условия?

В книгата са описани най-разпространените паразитни болести, техните причинители, симптоми, конвенционално лечение и прогнози. Дадени са и някои лесни рецепти със средства от народната медицина. Препаратите, приготвени по тях, може да се съхраняват и използват дълго. Разнообразният набор ще ви помогне да изберете ново подходящо средство, в случай че организмът ви привикне към някое лекарство, което сте използвали дотогава, особено когато става дума за тежки хронични заболявания или при наличието на няколко заболявания. 

Ако сте се разболели, не губете време и започнете да се лекувате. 

Дадените в сборника рецепти са само допълнение към лекарските препоръки. 

Николай Даников е лекар с голям практически опит и автор на множество книги, посветени на лечението на различни заболявания с билки и природни средства. Книгите му се радват на огромни тиражи.

Можете да поръчате книгата ТУК.