Нова книга издава тайните за успешния бизнес в интернет

Апостол Апостолов дълги години проучва опита на хора, натрупали милиони от продажби през интернет и го описва в новата си книга “Как да увеличим продажбите онлайн” (Книгоиздателска къща “Труд”).

Той самият също има дълъг опит в електронната търговия, който сега споделя с тези, които не се страхуват да рискуват и да опитат нещо ново. Внимателно е изследвал и систематично е изложил принципите на работа, последователните стъпки с добрите примери и възможните грешки, техническите подробности, поддържането на необходимото ниво и развиването на бизнеса. Макар остро да критикува някои грешки, авторът горещо насърчава своите последователи да упорстват, да проучват чуждия опит и да не се разколебават от неуспеха.

Самият Апостол Апостолов споделя: “Знаете ли кой рискува най-много? Тези, които извършват всеки ден едни и същи действия и очакват все някога да получат различен резултат. Те рискуват да си пропилеят живота. Тези, които непрекъснато пробват и опитват различни неща, имат шанс да успеят и да преуспеят. Не сте успели веднага? Ще опитате ли отново? Разбира се, че ще опитате! Интернет  маркетингът ни учи как да създаваме послания, които мотивират хората да купуват предлагани от нас стоки и услуги в мрежата. Това са умения, които всеки може да усвои. Животът е устроен така, че всичко на този свят трябва да бъде научено”. 

Можете да поръчате книгата ТУК.