Разказ: Емил Пейчев от ПП опита да убие мъжа и детето ми

Емил Пейчев

Бивш кандидат-кмет на Царево от „Гергьовден“, присламчил се миналата година към новосъздадената формация на Кирил Петков и Асен Василев – „Продължаваме промяната“, спретна жестоко автомеле вчера. Едрият бизнесмен Емил Пейчев, който има доста съмнителна слава в града, е предизвикал умишлено инцидента и едва не е убил дете, твърди роднината на пострадалите Нели Пампорова.

Проверка на Флагман показва, че вчера е регистрирана катастрофа в 18:03 часа на територията на Индустриалния парк. В този район е фирмената база на Пейчев, както и тази на Мариян Секулов, който му е конкурент в бизнеса с климатици.

Емил Пейчев, който на 19 октомври ще навърши 39 години, е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД. Дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево. Баровецът е син на бившия общинар и агент от Държавна сигурност Георги Пейчев Митрев.

На вниманието на Кирил и Асен: Рекетьор от Царево се намърда в листата на „Продължаваме промяната” (СНИМКИ) - Narod.bg

Емил бе регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на десето място в листата за Втори МИР Бургас миналото лято. Така на 1 октомври 2021 г. в пост, подкрепен от фамозни фотоси, Пейчев обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампаня.” Вижда се, че поема към жълтите павета с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.

Ето и разказа за вчерашната катастрофа от Нели Пампорова:

Без цензура…
Отгледана съм от прекрасно семейство с много топлина и любов,която безрезервно получавам и до днес от своите близки и родители. Със същите тези чувства, с които са ме дарявали е пропита и душата ми и тях аз самата имам нужда да споделям с детето си,приятелите си, хората около мен и не само…

Но днес ще бъда невъзпитана…

Извинявам се на своите родители!

Онези,които ме познават знаят, че махленските свади са далеч от моята същност,но щом се налага ще се жертвам…

С мълчанието си, човек може да каже много, но думите в тишината би чул само интелигентен,сърцат и душевно чист човек…

А човекът,който ме провокира да напиша този пост не разбира мълчанието, напротив, приема го за слабост и реши, че е вечен и безсмъртен…
Човекът, който ме провокира да напиша този пост е достойният представител на низостта на своята фамилия Емил Пейчев…

 

Пейчев пътува към Софето да става депутат

Вчера вечерта същия този човек, претендиращ за власт, справедливост и честност, най-вече БАЩА, едва не уби моето дете,умишлено врязвайки се в превозното средство, в което детето е седяло, возейки се с баща си. Благодаря на Бог, че не е позволил да уцели вратата на Давид, а съседната на него! Както с почти всеки в нашия град, Пейчев и фамилия имат проблем и конфликт и с Мариян Секулов, но не доумявам как на психически здрав човек би му хрумнало да види детето в колата и жаждата за мъст и лошотията да са толкова по-силни от морала, ценностите, човечността и бащиното чувство, защото и той е баща и има деца…

А най-шокиращото беше,когато пристигнах и попитах: “Защо бе, Емо, имате си някакви отношения с Мариян, но детето ми виждаш е вътре?”

Отговорът беше: “Изобщо не ме интересува!”

Фамилия Пейчеви са срам и позор за нашия красив и спокоен град.

Мислех, че отдавна са достигнали дъното и падение по-надолу няма…,но това надмина всички граници на нормалността…

Емил Пейчев, никога не забравяй,че си временно на тази земя,че нищо няма да вземеш със себе си един ден и както голи сме дошли на този свят така и ще си отидем. Изпускаш живота, часовникът не спира да тиктака,….времето минава безвъзвратно и не можеш да върнеш нито миг… остава все по-малко… Подари изгубеното време, в което се чудиш каква низост да сътвориш, подари го на децата си,зареди душата и сърцето си с добро… Лошотията те изяжда отвътре и идват болестите…..Не си струва!

Опомнете се, хора, смирете се и най-вече имайте страх от Бога!…

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.