„Принцеса завинаги“ – последната книга на Кони Глин от „Хрониките на Роузууд“

“Принцеса завинаги” е петата книга от Кони Глин и последна в поредица “Хрониките на Роузууд”, която излезе с логото на Книгоиздателска къща “Труд”.

С нея приключва сагата за принцеса Ели и нейните верни пазители Лоти и Джейми, попаднали в злия свят на групировката Левиатан. В последната история всички загадки ще бъдат разкрити, а всички маски – свалени. Непокорната принцеса Ели  вече не крие истинската си самоличност. Лоти – нейният ангел-пазител, – ще изиграе основна роля в борбата с Левиатан. А Джейми – Партизанът на Ели, и доживотен бодигард, заклел се да я защитава на всяка цена – ще изпита колебания, които могат да костват живота на близките му… и все пак, могат ли тримата да се съберат отново? И на каква цена? Тъй като короната е изложена на риск, залозите никога не са били по-високи… а финалът ще задоволи очакванията на всички, макар и да поднесе някоя изненада.

“Понякога светът става твърде шумен и хората толкова много се опитват да бъдат чути, че в крайна сметка заглушават онези, които наистина имат какво да кажат”, пише Кони Глин.

Самата авторка от сладка блондинка се превърна в сериозен писател. Феновете й са милиони, а книгите от поредицата се издават в цяла Европа и много страни по света. Поредицата балансира на тънката граница между Young Adult и Middle Grade, оставайки подходящ както за подрастващи, така и за читатели, които са „минали на следващото ниво”. Докато е студентка, Кони Глин поставя началото на изключително успешния си „Ю Тюб“ канал Noodlerella (комбинация от имената на любимата ѝ храна и любимата ѝ Дисни принцеса). В него Кони дава израз на „слабостите“ си, които включват комикси, анимация, видео игри, косплей и всякакви сладурски нещица. Кони има повече от милион последователи на канала си и над 86 милиона гледания. През 2016 г. тя дебютира и в киното, озвучавайки Мокси Дюдроп във великобританското издание на „Тролчета“.

Можете да поръчате книгата ТУК.