Приключения със Зайчето Питър за всеки сезон

Дългоочакваната книга “Приказка за всеки сезон – с вълнуващи игри за пролет, лято, есен и зима” със Зайчето Питър е вече по книжарниците с логото на книгоиздателска къща “Труд”.

Още в първите дни след излизането й, книгата стана любима на почитателите на зайчето със синьото елече, а онлайн книжарницата на издателството не смогва да обработи стотиците поръчки. Книжата е изградена по подобие на успешната “Коледа идва”, като за всеки сезон е разказана тематична приказка, а след нея е публикувана задачка-закачка за малките читатели.

Как през пролетта да си направим в домашни условия хартиени цветя или овчица от прежда? Как да гадаем времето по облаците през лятото? Защо с детето да не приготвим домашни тарталети със сладко през есента? И колко лесно може да измайсторим хранилка за птичките, които са останали да зимуват през зимата? Това са само част от забавните идеи за свободното време на малки и големи. Самите приказки за забавни, интересни, илюстрирани прекрасно по подобие на оригиналните герои на Биатрикс Потър и са свързани с определена дейност, характерна за всеки сезон. Книгата е прекрасен подарък за всяко дете на възраст от 5 до към 12 години, цветна е и с твърди корици.

Може да е илюстрация на книга

Няма налично описание на снимката.

Можете да поръчате книгата ТУК.