Цеца Величкович избра MEGA BAND да я подгрява на концерта в София

Сръбската мега звезда Цеца Величкович ще отбележи подобаващо своята 35-годишнина на голяма сцена заедно с бандата „MEGA BAND“. Самата изпълнителка настоя пред своя екип да я подгрява голям бенд.

Цеца и опитните музиканти обещават на всички присъстващи в залата истински празник на музиката с много и известни сръбски хитове. Групата има голям опит и не за първи път ще бъде на една сцена с Балканската легенда. 

Музикантите споделят, че са истински щастливи от поканата на екипа на Цеца именно те да погряват концерта в София и вярват, че ще бъде истинско удоволствие както за тях, така и за феновете в най-голямата зала у нас.   

Групата „MEGA BAND“  е създадена през 2003 година и в момента се състои от шестима талантливи и опитни музиканта. Имат записани два собствени албума през 2010 и 2016 година. Едни от най-известните им хитове са “Ti si zivot Moj”, “Halo Tata”, “Tudji Dodir”, “Dodju Dani” и още други.

Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“. Можете да закупите последни бройки билети в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна.

На сайта https://ceca.bg/  ще намерите отговорите на всички най-важни въпроси свързани с достъпа до залата, допускат ли се лица под 18 години на концерта и как, в колко часа ще отворят вратите на залата в деня на концерта и още други.