България пя с Цеца, тя развя знамето ни на концерта си в София (снимки)

Снимка: Екип концерт CECA

Гранддамата на сръбската музика Цеца Величкович развя българския трибагреник по време на страхотния си концерт в София на 1 декември.

Истинско шоу на сръбската музика се развихри в зала „Арена Армеец“, която вече се казва „Арена София“. Над 15 000 души пяха най-познатите и обичани сръбски песни на Цеца Величкович. Малко след 20:00 часа на сцената първи се качиха сръбската банда „MEGA BAND”. Опитните музиканти, които не за пръв път са на голяма сцена с Цеца, бяха посрещнати от родната публика с бурни аплодисменти.  

След тях голямата звезда на сръбската музика предизвика истински фурор. Препълнената зала пя заедно със своята любимка най-обичаните песни на изпълнителката – „Kukavica“, „Pile“, „Beograd“, „Grome moj“ и много други. Повод за още по-голям празник се оказа рожденият ден на сестрата на Цеца, която бе в залата и гледа концерта от първия ред. Балканската кралица бе подготвила специално видео, с което да покаже любовта си към Лидия. Цеца Величкович не сдържа сълзите си на сцената на една от най-емоционалните за нея песни – „Pile”, която посвети на своя любим покоен съпруг. 

Любимката на народа отбеляза 35 години музикална кариера. Цеца благодари за обичта на българските си почитатели, които всеки път изпълват сърцето й с огромна емоция и винаги оставят в нея топли спомени от концертите й в България. След повече от два часа музикално шоу, което завърши с песента „Trepni”, изпълнителката се върна на бис, с който цялата зала стана на крака. Не пропусна да се загърне и да развее българския и сръбския трибагреник. 

За концерта в София бе подготвена специална мултимедия и огромна сцена, която бе съобразена с всички технически изисквания на екипа на звездата. 

Преди да дойде в България Цеца направи кратка ваканция на Малдивите, където рани коляното си. Въпреки контузията обаче, звездата се раздаде пред българската публика.

Вевести.бг публикува кадри от концерта на Цеца:

Снимка: Екип концерт CECA
Снимка: Екип концерт CECA
Снимка: Екип концерт CECA