Велислава Кръстева напуска Народния театър, цитира Еклесиаст

Велислава Кръстева

Дългогодишният ръководител на „Връзки с обществеността“ в ДПС Велислава Кръстева напуска поста си на пиар на Народния театър „Иван Вазов“, съобщи саматя тя в социалните мрежи.

„От 1 март не съм част от екипа на НТ “Иван Вазов”. За мен беше чест“, написа Кръстева и цитира книгата от Стария завет – „Еклесиаст“:

„Има време за всяко нещо и определено време за всяко намерение под небето: време за раждане и време за умиране; време за насаждане и време за изкореняване на насаденото; време за убиване и време за изцеляване; време за събаряне и време за градене; време за плачене и време за смеене; време за жалеене и време за танцуване; време за хвърляне на камъни и време за събиране на камъни; време за прегръщане и време за въздържане от прегръщане; време за търсене и време за изгубване; време за пазене и време за изхвърляне; време за късане и време за шиене; време за мълчане и време за говорене; време за обичане и време за мразене; време за война и време за мир“.

Министерството на културата потвърди за проект за нов устройствен правилник на Народния театър, пише БНР. Скандалът с Кръстева в Народния театър започна на 29 октомври, когато вратата на кабинета ѝ осъмна с изкъртена табелка и надписи: „ДПС„, „Връзки с обществеността на Ахмед Доган“ и „Изчезвай„. Впоследствие Морфов отново си призна, че той е „известният извършител и че не се е крил“.