Новата опорка: „Как може българин да предава българин???“

Любомир Аламанов

Публикацията е от фейсбук страницата на ПР експерта Любомир Аламанов по повод скандала от последните дни със заловените в Лондон трима българи, заподозрени в шпионаж в полза на Русия

„Как може българин да предава българин???“

Това е новото послание на про-кремълските матрьошки по повод на арестуването на трима българи, защото са шпионирали за кремълския диктатор. В него виждаме:
– няма значение кой какво е направил, има значение кой от какъв род е;
– няма значение дали някой е направил престъпление, има значение дали е „наш“;
– няма значение дали някой е увредил българските интереси, „патриотично“ е да се бранят кремълските интереси.
На практика про-кремълските матрьошки ни превръщат в „племе от родово-общинния строй“, в което няма закони, няма правила, няма развитие.
Да се дърпа струната на „родовата принадлежност“, под слогана „трябва да сме патриоти и да си пазим нашите“, за да се възпаляват страстите на онази част от хората, които нямат критично мислене и искат да се скрият в псевдо-консервативното минало, защото не могат да проумеят настоящето и ги е страх от бъдещето, като с това се защитават само и единствено интересите на чужд агресор, е присъщо само на политическите измамници, сектантите и националните предатели.
И не, това не е свобода на словото. Това не е „друга гледна точка“. Това е измама. Точно както телефонните измамници не са хора с „друга гледна точка“, а са само измамници.
Да си знаете, като видите някой, който пише с възмущение „как така българин предава българин“ без контекст.

Идват избори. Мислете. Не гласувайте за националните предатели. Те само ще ни вкарат в орбитата на кремълския диктатор. А след това ще си харчат еврата в „загниващия капитализъм“ и ще се смеят на избирателите.

2 Comments

  1. Че не става ли това още от времето на Турското робство?

Коментарите са ограничени.