“Брак по сметка”: Най-личният роман на Ела Мейс излиза на български език

Най-личният роман на Ела Мейс излиза на български език с логото на Книгоиздателска къща “Труд”.

Сюжетът на “Брак по сметка” започва с брака на Роуз и Джак (да, досущ като главните герои във филма “Титаник”). Когато Роуз среща Джак, току-що е загубила чичо си, а с него и най-голямата си мечта – да притежава кафене в сградата в Ню Йорк, която е собственост на нейния роднина. Но последната воля на чичо й е пределно ясна – сградата отива при бъдещия съпруг на Роуз. Не при нея.

Тогава на помощ на Роуз идва адвокатът на чичо й – неустоимия Джак, който й предлага необичайно решение… брак по сметка. Така Роуз ще получи мечтаното кафене, а той сградата. И по някаква странна причина Роуз казва “да”. Дали всичко ще остане само брак по сметка, или когато страстта е изпепеляваща, любовта ще си проправи път към сърцата на Роуз и Джак?

“Брак по сметка” е вдъхновен от лични преживявания на писателката. Преди няколко години тя успява да се пребори с леко мозъчно неразположение (героинята в романа преминава през това изпитание също), а с книгата Ела Мейс иска да даде кураж на всяко момиче, което се почувства зле и се страхува да посети лекар.

Можете да поръчате книгата ТУК.