„Да мразиш Адам Конър”: Излезе четвъртата книга на Ела Мейс

„Да мразиш Адам Конър” е четвъртата книга на Ела Мейс, която излиза на българския книжен пазар с логото на Книгоиздателска къща “Труд”. Всъщност главната героиня Луси е най-добрата приятелка на Олив от първата книга на Ела Мейс – “Да обичаш Джейсън Торн”.  Ела Мейс така обиква дръзката и нахакана Луси, че създава специална история за нея.

Адам Конър е млад, перспективен и горещ актьор, носител на “Оскар”, който става съсед на Олив и Джейсън Торн. А при тях се налага да поостане Луси – изоставена от бившето си гадже. Така че когато тя решава да надникне през оградата, за да зърне Адам, надявайки се да е без блуза или по бански, без да се усети… полита в двора му и е арестувана. Комичният инцидент донася главоболия за Луси, а началото на връзката й с Адам не е каквото всяко момиче би си пожелало… и все пак, ще стане ли Адам героят на Луси в нейната лична история или проклятието, което тя самата си е внушила, че я преследва, ще тегне над младата жена?

„Да мразиш Адам Конър“ е сред най-четените и коментирани романи в платформата #BookTok с милиони споделени клипове и истории.

Можете да поръчате книгата ТУК.