„Да покориш себе си“: Вдъхновяващата история на Силвия Аздреева

Смелата българка разказва в книга как психиката убеждава физиката, че няма невъзможни неща. И каква е цената на мечтата

Първият българин, изкачил последователно Еверест и Лхотце; първата българка на К2; първата българка на Лхотце; първата българка, изкачила три осемхилядника. Това са само някои от впечатляващите постижения на смелата Силвия Аздреева, която се превърна в гордост и радост за цяла България.

Историята на това (не)обикновено момиче с воля на високопланинска буря оживява в новата ѝ книга в съавторство с журналиста Найден Тодоров„Да покориш себе си“, която ще излезе в книжарниците в началото на декември и вече е налична за предварителна поръчка.

Истинска и разтърсваща история, която доказва, че психиката може да убеди физиката, че няма невъзможни неща.

От едно момиче, което просто обича планината, до същинска стихия, която стъпка по стъпка постигна наглед невъзможното, Силвия Аздреева се превърна във вдъхновение за хиляди българи и истински пример за човек с безгранична сила на духа.

„Да покориш себе си“ разказва нейната история – сурова, неукрасена, без преструвки. История за собствените ни граници, която ще промени представите ви за всичко човешко. Чуйте я!

„БУУУМ! Могъщ гръм. Ако преди бях чувала подобен някъде в далечината, от безопасно разстояние, сега беше проглушително близо. Автоматично вдигнах погледа си нагоре. Все едно цялата планина се сгромолясваше и ни връхлиташе със страшна сила…“

Можете да поръчате книгата ТУК.