Четем „Чарли, любов и клишета” от авторката на бестселъри и сензация в #BookTok Ела Мейс

„Чарли, любов и клишета” е новата книга от авторката на бестселъри и сензация в #BookTok Ела Мейс.

Романът излиза на български език с логото на издателска къща „Труд“ на 25 януари – само няколко месеца след международната му премиера, катo вече се е настанил удобно в класациите за книги. 

Сюжетът среща с Чарли, която работи във фирмата на баща си, но това не прави живота ѝ по-лесен. Тя е от хората, които се стараят винаги всички да са доволни – клиентите, роднините, приятелите… Чарли помни рождените дни на колегите и купува торта в офиса за всеки празник. И въпреки това баща ѝ все още издига в култ сестра ѝ. Така че Чарли не се изненадва, когато един ден баща ѝ ѝ представя новия управител на екипа на Чарли. Но това, което я изненадва, е, че новият шеф е… нейният човек. Мъжът, с когото се е срещнала преди шест години и за когото не спира да мисли. Чарли иска да се скрие под бюрото… но тогава разбира, че не е нужно. Защото Уилям изглежда изобщо не я помни.

Ела Мейс остава вярна на себе си и на своя стил, като описва с много хумор, ирония и,  разбира се, страст, двамата герои Чарли и Уилям. Както самата Ела Мейс споделя не веднъж, книгите ѝ имат една основна мисия: да ви накарат да повярвате в любовта и нейната сила. „Не обичам нищо повече от това да избягам от реалния живот, за да опиша онези магически моменти в книга. Харесва ми как имат силата да откраднат тревогите, да ви накарат да се усмихнете и, разбира се, понякога – да се влюбите в измислените ми герои.“

Можете да откриете книгата ТУК.