Джейсън Момоа се завръща във втори сезон на „По широкия път“

Copyright: HBO Max / WBD

Оригинална документална поредица „По широкия път“, с участието на Джейсън Момоа, е подновена за втори сезон. Оставащите два епизода от настоящия сезон ще дебютират в четвъртък, 8 февруари в HBO Max. 

Джейсън Момоа, създател, сърежисьор и изпълнителен продуцент, коментира новината: „За мен е абсолютна чест да работя с Warner Bros. Discovery и Max по още един сезон на „По широкия път“ – това е сбъдната мечта! Вложих сърцето и душата си в това шоу и съм развълнуван да се потопя отново в необузданата красота на Америка за още един сезон – това ще бъде изключително забавление.“

Нина Розенщайн, изпълнителен вице-президент „Специални програми“ WBD, сподели: „Толкова сме щастливи, че ще продължим да работим с Джейсън за още един сезон. Неговата страст проличава във всеки епизод, а радостта, която изпитва, когато ни запознава с тези невероятни занаятчии, е заразителна. Надяваме тази толкова красива кинематографично поредица ще вдъхнови зрителите да открият нещо, което да правят със страст.“

„По широкия път“ е документален сериал в осем части, който проследява Джейсън Момоа, докато той пътува из страната в търсене на изкуство, приключения и приятелство през призмата на занаятчийството.
Поредицата е създадена от Джейсън Момоа; сърежисьори и изпълнителенни продуценти са Джейсън Момоа и Брайън Мендоса; изпълнителен продуцент е Кайл Уилър; продуцент е Джеймс Мендоса; копродуцент е Парис Хърбърт-Тейлър.