„Мис Силикон“ Катрин Йорданова с положителна проба за кокаин зад волана

Катрин Йорданова

Катрин Йорданова, известна и като „Мис Силикон“, е хваната да шофира с наркотици при пътна проверка в София, съобщиха от МВР. 

В момента жената дава кръвна проба и се очаква след това да бъде отведена от полицията, съобщи БНТ. От Нова тв информират, че тестът на Йорданова е бил положителен за кокаин.

Миналия месец тя се „похвали“ в социалните мрежи как шофира с 256 км/ч по магистрала „Тракия“.

„Мис Силикон“ продължава да демонстрира безнаказаност на пътя, включително днес, когато публикува клип как отново шофира с превишена скорост в София, и то – с куче в скута. На колата ѝ пък има стикер „Република България Народно събрание“.

Стикерът на предното стъкло на автомобила на Катрин Йорданова.

За тези два случая от „Пътна полиция“ се извършват проверки. Ако се съберат достатъчно доказателства, може да ѝ бъде потърсена отговорност по указа за борба с дребното хулиганство.

Случаят с Йорданова е само броени дни след като друга инфлуенсърка – певицата Диона, беше хваната да кара с кокаин и марихуана в кръвта. От Софийската районна прокуратура съобщиха тогава, че са привлекли към наказателна отговорност 28-годишната звезда. На Диона беше наложена парична гаранция в размер на 5000 лева.