Народното събрание: Стикерът на „Мис Силикон“ не е от парламента

Стикерът на предното стъкло на автомобила на Катрин Йорданова.

Народното събрание информира, че стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента.

Това съобщават от пресцентъра на парламента по повод клип на „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, на който се вижда стикер с надпис „Република България – Народно събрание“, залепен на предното стъкло на автомобила ѝ.

„Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила“, посочват от парламентарния пресцентър.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, допълват още от НС.

Припомняме, че днес Катрин Йорданова бе спряна от патрул и по данни на Нова тв пробата ѝ показала наличие на кокаин. Преди това пък няколко пъти миската публикуваше в профилите си в социалните мрежи клипчета, докато шофира опасно бързо.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.