Кастингът за участие в „Бягство към победата“ 2 започва от днес

Състезателното риалити очаква своите нови участници, които ще се впуснат в надпреварата за голямото „съкровище“

 

Различното и забавно предаване „Бягство към победата“ 2 започва търсенето на своите нови герои. От днес (3 април) всички любители на вълнуващите пътешествия, на решаването на сложни загадки и на пътуването из познати и непознати кътчета на родината, могат да се запишат за участие във втория сезон на състезателното риалити на адрес – www.btv.bg/pobeda2.

Условието е участниците да са в тандем и да са обединени от различни роднински, приятелски или други връзки. Двойките ще предприемат пътуване из България и ще преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“.

„Бягство към победата“ 2 ще предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства. Предаването ще изпита способността за работа в екип, чувството за ориентация, издръжливостта, бързината и общата култура на участниците, които ще минават дълги преходи без почивка, ще спят понякога на открито, ще се изкачват или спускат по труднодостъпни терени. Целта на всяка една двойка е да спечели физическа преднина и предимство чрез разкриването на нова информация, което да я преведе през пътуването и да я отведе до финала. 

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.