Проектът с мисия „Маргаритка“ стартира нова инициатива за стимулиране на детското мислене

„Маргаритка и Мънки: Оцветявай с нас“ събира всички герои в  18 илюстрации за оцветяване, 4 занимателни задачи за свързване на точки и 27 цветни стикера!

 

Създадени с грижа и  любов към малчуганите и техните родители, книжките от поредицата „Маргаритка“, които магьосниците от „Маргаритка“ и издателство „Сиела“ стартираха преди 4 години, се превърнаха в предпочитан начин да обясним що е то навик, отговорност и приятелство.

Сега с „Маргаритка и Мънки: Оцветявай с нас“ всички приказни персонажи оживяват в 18 илюстрации за оцветяване, 4 занимателни задачи за свързване на точки и 27 цветни стикера. А с тях идва и възможността децата сами да оцветят своите любими герои Биби, Мими, Маргаритка и Бухалче спрямо собствените си представи!

За да се чувстват малчуганите наистина заобиколени от приятели, сред страниците ги очакват и вежливите човечета Извинявай, Моля и Благодаря, маймунката Мънки, Сънчо, мечетата Нани и Нуни, Микробите и Бацилите и техния голям враг Сапунчето за пяна.

Маргаритките винаги ли са бели? В какъв цвят виждате Извинявай? В тази книжка за оцветяване правилата ги създават самите деца. Но с помощта на стикерите, включени в изданието, създателите са оставили жокер за онези, които обичат оцветяването по зададени примери.

Какво са това вежливите думички и как да бъдем по-добри?

„Маргаритка и Мънки: Оцветявай с нас“ предава тези уроци. Това издание е създадено с  любовта, която екипите на „Маргаритка“ и „Сиела“ искрено влагат във всяка книжка от поредицата, и с вярата, че с любимите герои децата по-лесно разбират смисъла на полезните навици, а всеки родител има верен помощник до себе си  за превръщането на  научаването им в забавно за малкия човек занимание.

Приключенията на любимите герои можете да откриете тук: „Маргаритка и чистите ръце“, „Маргаритка и вкусната храна“, „Маргаритка: Биби и Мими на море“, „Маргаритка и чистите зъбки“, „Маргаритка: Биби и Мими отиват на детска градина“, „Маргаритка: Заспиваме със Сънчо“, „Маргаритка и вежливите думички“,  „Маргаритка: Биби и Мими подреждат“, „Маргаритка: Коледни вълшебства“ и „Маргаритка: Биби и Мими спасяват азбуката“.

Маргаритка и Мънки – Оцветявай с нас

Можете да откриете новата книга за оцветяване ТУК.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.