Нова документална поредица „Експедиция от ада: Изгубени архиви“ с тв и стрийминг премиера

Copyright: WBD

Лимитираната документална поредица „Експедиция от ада: Изгубени архиви“ за обречената експедиция през Амазония, водена от Мики Гросман, дебютира по Discovery и в онлайн стрийминг платформата Max.

Поредицата разгръща по-странната и от измислица история на Мики Гросман, бивш експерт по разрушаване от специалните части, който отвежда група авантюристи на почти невъзможно пътешествие из Южна Америка. Експедицията е с благотворителна кауза за повишаване на осведомеността за рака, а в нея участниците трябва да изминат 5000 мили през най-дълбоките части на Амазонската джунгла. Само един твърди, че е стигнал до края… Мики Гросман.

„Експедиция от ада: Изгубени архиви“ представя най-интересното от над 700 часа архивни кадри, заснети по време на пътуването. Завладяващата поредица от изпитания и нещастия превръщат предизвикателната експедиция в постоянна борба за оцеляване. Проследявайки възхода и падението на обреченото приключение, включващо отвличане, бягства от затвора и изчезнал човек, „Експедиция от ада: Изгубени архиви“ изкарва наяве съвсем нови разкрития, които шокират дори онези, които са били до Гросман по време на злополучното приключение.

Всеки епизод от тази завладяваща документална поредица е съставен от най-интересните моменти от стотици часове кадри и включва ужасяващи препятствия, пред които се изправят тези, които са избрали да се присъединят към експедицията“, каза Хауърд Лий, президент на Discovery Networks. „Когато се задълбочихме, за да разберем техните мотиви за участие в това обречено приключение, дори ние бяхме изненадани от това, което видяхме.“

Поредицата е продуцирана за Warner Bros. Discovery от Sony Pictures Television’s The Intellectual Property Corporation (IPC) в сътрудничество с Wrigley Media.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.