След рекордно бързо изчерпване на тиража: Второто издание на „Хиперсъзнание“ вече е по книжарниците

Бестселърът на КК „Труд“ „Хиперсъзнание“ вече е по книжарниците отново. Дефицитът на тази ценна и новаторска книга възникна заради рекордно бързото изчерпване на тиража – 35 дни, съчетан с технически проблем при печата. 

Успехът на книгата на един от най-награждаваните психолози Моника Балаян и топ журналиста Петя Минкова се дължи на факта, че е първата, която разкрива как подсъзнанието може да бъде „обучено“ да работи за нас, а не срещу нас. Книгата разкрива кои са кодовете към подсъзнанието, как да общуваме на неговия език, как да “улавяме” точните отговори, да стартираме мозъчните вълни на хиперсъзнанието, да програмираме успеха и новия свят, който искаме да оставим на децата си. Запознава и със спиращите дъха резултати на всички хора, които от 2021 г. насам експериментират с иновативния метод.

Тази уникална система се базира на древни знания, които Моника открива в Матенадаран – едно от най-големите хранилища за ръкописи от зората на цивилизацията, и на съвместни изследвания с професори от Института по физиология “Орбели”. За новаторските си проучвания и резултати през 2023 г. Моника Балаян е обявена за Психолог на годината, а за големия й принос в психологията й е присъдено званието почетен професор на WAPA (World Association of Performing Arts).

Петя Минкова от 1995 г. е журналист, до 2022 г. е зам.- главен редактор на вестник “168 часа”, от 2023 г. е част от проекта “24 часа – 168 истории”, а от 2018 г. е зам.-главен редактор на списание “Космос”, където работи с едни от най-изявените учени в света.

Можете да откриете книгата ТУК.

 

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.