Къмпинг „Градина“: Категорично осъждаме всякакви прояви на насилие

“Къмпинг Градина” официално се разграничава и заявява, че инцидентът с пребитото момче, който стана широкоизвестен през последните седмици, не се е случил на територията на къмпинга. Това се посочва в позиция на представители на къмпинг „Градина“.

Ето какво още пишат от „Градина“:

“Къмпинг Градина” е най-старият къмпинг в България и се намира в най-северната част на местността “Градина” – много далеч от “Кайт бар”, където всъщност инцидентът се е случил. В този смисъл е неправилно и некоректно да се съобщава, че инцидентът е бил на “Къмпинг Градина”. Всеки може да провери истинността на това твърдение чрез справка за разположението на “Кайт бар” и “Къмпинг Градина” – двете са далеч едно от друго и нямат нищо общо помежду си.

Молим представители на медиите, институциите и всички засегнати лица, когато говорят за инцидента, да вземат предвид коректната фактология в интерес на аудиторията и правилното разрешаване на случая. 

“Къмпинг Градина” осъжда категорично подобни прояви на насилие.“

Мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж „Градина”, е полицай в изпитателен срок

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.