Полицай загина при тежка катастрофа край турската граница

В района на инцидента са Веселин Вучков, Светлозар Лазаров и Захарин Пенов

police

34-годишен полицай от Свищов загина при катастрофа до с. Горно Ябълково тази нощ, съобщи bTV.

Той е шофирал камиона с колегите си, който се преобърна в дере. Мъжът дълго бе затиснат в кабината след инцидента.

Тежкият пътен инцидент стана около 0.30 часа тази нощ. Автомобил с висока проходимост ЗИЛ-131, превозващ служители на МВР, участващи в специализираната операция на българо-турската граница, се е преобърна в дере. Инцидентът е в зоната на отговорност на ГПУ Средец, в района на 136 гранична пирамида.

В камиона са пътували 15 служители. По-рано днес Милен Пенев, зам.-директор на „Гранична полиция“, обясни пред bTV, че шофьорът не дава признаци на живот и е под вода.

 Шестима от пострадалите остават в бургаската болница за лечение. Двама от тях са настанени в неврохирургията с травми на главата. Други двама са в ортопедичното отделение със счупени крайници и още двама – в хирургичното отделение. Опасност за живота им няма.

В района на инцидента са министърът вътрешните работи Веселин Вучков, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на ГД „Гранична полиция“ Захарин Пенов.

1 Коментар

  1. Как може да очакваме да ни пазят полицаи, които не могат да опазят себе си ? # Това е така зщото те са обучени единствено да изнудват и да рекетират, а спасителните операции са тяхна далечна леля, която никога не са познавали; казано кратко – МИЛИЦИОНЕРИ . . .

Коментарите са ограничени.