Димитър Шивиков поиска прошка от пенсионерите в Карлово

Шивиков
Ген. Димитър Шивиков

 

На срещата с жителите на карловското село Войнягово кандидатът за независим кмет на Карлово Димитър Шивиков поиска прошка от възрастните хора и пое ангажимент като кмет да направи всичко възможно, за да се подобри начина им на живот.

Заедно с екипа си и кандидатите за общински съветници обсъдиха с местните много от наболелите проблеми на селото – устройството на гробищния парк, проблемите със сградата на местното училище, състоянието на пътната мрежа в землището на селото. Шивиков подчерта, че приоритет в програмата му е изграждане на по-добра административна система в общината с откритост и максимална достъпност за всички жители на община Карлово.

В село Каравелово екипът на Шивиков бе посрещнат изключително топло от местните хора, които уважиха срещата и изслушаха програмата и основните приоритети на кандидата за кмет на Карлово. „Аз не ви обещавам неща, които няма да свърша, а такива, които ще мога да осъществя, и се наемам да извърша, въпреки липсата на информация за финансовото състояние на общината, каза Димитър Шивиков. Жителите на с. Каравелово изпратиха Шивиков с пожелание да се видят отново на 09.10.2015 г.

В предизборната обиколка на Димитър Шивиков бяха включени Клисура и с. Климент, където срещите преминаха при повишен интерес. Местните хора споделиха с непосредствен диалог проблемите на своите населени места.