Цветан Цветанов: Гласувайте с номер 6, след 12 години е време за промяна в Ловеч (снимки)

Кандидатът на ГЕРБ Корнелия Маринова: „Искам градът с ново лице и с ново самочувствие“

ЛОВЕЧ обща

След 12 години нищо в Ловеч е време за промяна. Опонентите ни казват, че градът се развива добре, но хората, които срещнах днес тук искат промяна. Гласувайте с номер 6 за Корнелия Маринова, защото ние от ГЕРБ сме отличници и искаме номер 6 да донесе промяната в Ловеч.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Ловеч. Според него, всеки може да направи правилния избор – дали да има видими резултати след 4 години управление на ГЕРБ, или да се задоволи със статуквото, което има днес в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

ЛОВЕЧ

 

 

„Когато правителството има доверието на Брюксел, иска да има и стабилна местна власт – това може да стане само с подкрепата на ГЕРБ. Корнелия Маринова даде много от себе си в сферата на образованието и за децата на Ловеч. Поклон пред нея. Вие сте хората, които трябва да дадат началото на промяната и видимите резултати в Ловеч!“, заяви още той. Според зам.-председателят на ГЕРБ е много важно да се правят политики, с които да се върнат младите хора по родните им места. „Да гласуваме разумно, за тези, които могат да отговорят на очакванията на хората. Областният център трябва да даде пример на всички общински градове, затова ни е необходима категорична победа в Ловеч“, посочи Цветан Цветанов.

 

ЛОВЕЧ Корнелия Маринова

 

Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Ловеч Корнелия Маринова заяви, че това, което най-много я притеснява, е обезлюдяването на Ловеч. „Това е така, защото тук от много години се провежда едно неуспешно управление. Нашата задача е да променим това. Време е да заработим със сила, дух и умения. Да превърнем Ловеч в град, в който да растат нашите деца. Това е въпрос на избор – от нас зависи всички заедно с общи усилия и с много вяра да направим Ловеч град на бъдещето – богат, красив, спокоен. Да гласуваме. Време е да гласуваме с номер 6 за Ловеч – градът с ново лице и с ново самочувствие“, призова Корнелия Маринова.

 

ЛОВЕЧ Цв. Корнелияа двамата

ЛОВЕЧ Цветанов с Корнелия Маринова