Цветан Цветанов: Гласувайте за Атанас Камбитов – най-успешният кмет на Благоевград

Blagoevgrad Обща 3
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов разговаря с жители и гости на Благоевград.

Той бе придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, областния координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

Това съобщиха от пресцентъра на партията

Десетки граждани се спряха да поздравят Цветан Цветанов по главната улица на областния град. Много от тях заявиха категоричната си подкрепа за отбора на ГЕРБ, воден от кандидата за кмет Атанас Камбитов.

 

Blagoevgrad-Цветанов жена

 

Зам.-председателят на ГЕРБ призова за по-висока избирателна активност на местния вот и подчерта, че е важно на 25-ти октомври всеки да упражни конституционното си право на глас.
„Гласувайте за Атанас Камбитов, номер 34 в бюлетината, един от най-успешните кметове на ГЕРБ, защото той постигна много през последните четири години. Резултатите от неговото успешно управление са видими и съм сигурен, че той е най-добрият избор за Благоевград“, каза Цветан Цветанов.

 

12122952_818880008228839_4458462284253074231_n

 

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ призоваха хората да изразят своята гражданска позиция на 25-ти октомври и да направят разумния избор – номер 34 в бюлетината.

Важно е да има по-висока избирателна активност на 25-ти октомври и всеки да упражни своето конституционно право на глас, напомни във фейсбук-страницата си Цветан Цветанов.